GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει η κόρη του Μάικλ Τζάκσον για τη κατηγορία περί παιδεραστίας

Μετά το σοκ και τον σάλο που προκάλεσε η έκθεση της αστυνομίας για τα ευρήματα από τη Neverland -ράντσο- του Μάικλ Τζάκσον στη Σάντα Μπ...


Μετά το σοκ και τον σάλο που προκάλεσε η έκθεση της αστυνομίας για τα ευρήματα από τη Neverland -ράντσο- του Μάικλ Τζάκσον στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, η κόρη του αείμνηστου βασιλιά της ποπ παίρνει το λόγο και απαντά στις κατηγορίες.
Το 2003, οι Αρχές είχαν πραγματοποιήσει έρευνα στο ράντσο του Τζάκσον έπειτα από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικα αγόρια. Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 70 άτομα από το γραφείο του Εισαγγελέα και του σερίφη της περιοχής.Συγκεκριμένα, στην κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο του Μάικλ Τζάκσον, βρέθηκαν συλλογές με φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν γυμνά αγόρια στην εφηβεία καθώς και γυμνές γυναίκες.
Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή οι Αρχές αποκάλυψαν ότι στο σπίτι του θρύλου της ποπ είχαν βρεθεί συλλογές από φωτογραφίες και βίντεο με πορνογραφικό υλικό.
Η 18χρονη, απάντησε στις κατηγορίες με δυο τουίτς, παροτρύνοντας τους θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον να τις αγνοήσουν που σκοπό έχουν να "συκοφαντήσουν τον πατέρα μου".
"Δυστυχώς, η αρνητικότητα πάντα πουλάει. Σας προτρέπω όλους, να αγνοήσετε τα σκουπίδια και τα παράσιτα που κάνουν καριέρα από τη συκοφάντηση του πατέρα μου", έγραψε σχετικά και συνέχισε "Οι πιο αγνοί άνθρωποι, είναι εκείνοι που γίνονται στόχος... Θα αποδειχθεί ότι ο αγαπημένος πατέρας μου ήταν ανέκαθεν και πάντα θα είναι αθώος".



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση