GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΟΒΕΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στον Προκόπη Παυλόπουλο! ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι του γράφουν...

Elena Milioti    Αν και κουράστηκα πλέον και βαριέμαι να χρειάζεται να λέμε κάθε φορά τα αυτονόητα, ο ΠτΔ είναι θεσμική θέση. Και εκπροσ...

Elena Milioti 
 Αν και κουράστηκα πλέον και βαριέμαι να χρειάζεται να λέμε κάθε φορά τα αυτονόητα, ο ΠτΔ είναι θεσμική θέση. Και εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες, Χριστιανούς και μη, πιστούς και μη. Ο κ. Παυλόπουλος, ως ιδιώτης, θα μπορούσε να πάει χωρίς κάμερες και φωτογράφους και να είναι ένα με το πάτωμα, αν αυτό του επιβάλλει η πίστη του. Ως ΠτΔ όμως οφείλει να τηρεί κάποιο πρωτόκολλο το οποίο δεν εμπεριέχει "καραγκιοζιλίκια". Και βεβαίως η πίστη δεν είναι καραγκιοζιλίκι.. Ο ΠτΔ όμως, ενός σύγχρονου, κοσμικού, ευρωπαϊκού, κράτους, στις χθεσινές εικόνες, είναι.

Thanassis Chimonas
Αυτό που λέμε "Η μεγάλη εικόνα".


Harris Kodopoulos
Πάκης ο πρόεδρος του Διαφωτισμού.
Πρόταση για την αναθεώρηση του Συντάγματος:
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται από την Ιερά Σύνοδο της Ελλάδος !!!
Δεξιά ο υφυπουργός του Σύριζα Αμανατίδης έχει "βουτήξει" στη μοκέτα.

Aris Stathopoylos
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε σε ολονύκτια παράκληση για να πέσουν οι τιμές στα Σούπερ Μάρκετ και στις ξαπλώστρες όλης της χώρας.


Aris Stathopoylos
Η σωστή στάση για να κάνεις πολιτική καριέρα στην Ελλάδα.

Laurie Keza
χικ

Κώστας Βα'ί'τσης
Τόση επισημη εκκλησια και γονάτισμα ειχαμε να δούμε απο το 67 :

Θόδωρος Μαργαρίτης
Η φωτογραφία του γονατιστού ΠτΔ δέν είναι τελικά μία απλή εικόνα.Είναι η ΕΙΚΟΝΑ της καθυστέρησης.Της υπανάπτυξης των θεσμών και των αντιλήψεων στην χωρα μας.
Δείχνει ότι ούτε μια κυβέρνηση της "αριστεράς" δεν κατορθώνει να προχωρήσει πρός την νεωτερικότητα προς τον εκσυγχρονισμό.
Τελικά είμαστε άξιοι της τύχης μας!

Grigoris Lagos
se ti xwra zw........

Stamatis-Christos Saridakis
Κυκλοφορεί μια φώτο με τον ΠτΔ γονατιστό στη χθεσινη λειτουργία.Γίνεται αντικειμενο χλέυης.
Για εσάς που χλευάζεται αλλά πηγαίνετε στην εκκλησία το Πάσχα, κρατάτε λαμπάδες, γιορτάζετε ονομαστικές εορτές υπάρχει μια έκπληξη, το χτεσινό γονάτισμα ειναι το τυπικό της λειτουργίας και όποιος πιστός χριστιανός ήταν στην εκκλησία εχτές γονάτισε τη δεδομενη στιγμη. κατά τα άλλα εσείς περάσατε διαφωτισμό και σέβεστε τις θρησκέιες κτλ κτλ.....

Lauren O'sullivan
Υ.Γ. Ειμαι άθεος και ετσι δεν μπορω να κρίνω τα πιστευω του καθενός η να τα κοροϊδεύω.
Η γνωμη για τον Παυλοπουλο ειναι η χειροτερη και εχω πολλα να του πω αλλα οχι για την θρησκεια.
Αφου επέλεξε να ειναι χριστιανός καλα κανει.
Φυσικα για την αισθητική ολα αυτα μου φαίνονται αστεία αλλα ως εκει.
Δικαίωμα του να πιστεύει οπως θελει αρκεί να μην
Πληρώνω εγω τα πιστευω του και φυσικα να μην θελει να μου τα επιβάλει.
Θεωρώ 10000 χειρότερο τα κόκκαλα της αγιας Βαρβαρας που τα πηγαιναμε απο νοσοκομείο σε νοσοκομείο για να δούνε τι εχουν.
Αυτα

Σταύρος Φυντικάκης
Ένας βαθιά θρησκευόμενος Πρόεδρος.... γονυπετής !!

Ηλίας Τσαμουργκέλης
Ας του πει κάποιος ότι εκπροσωπεί χώρα ως Πρόεδρος κι ότι δεν πήγε σε παραθρησκευτική διοργάνωση όπου οι δαιμονισμένοι περιμένουν στη σειρά τον εξορκιστή τους.

Ηλίας Τζαφέρης
Δεν υπάρχει σωτηρία για την χώρα αυτή

Ioannis Lixouriotis
Πρόταση για την αναθεώρηση του Συντάγματος:
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται από την Ιερά Σύνοδο της Ελλάδος !!!

Florents Tselai


Chronis Karachalios
Μετάνοια; Συγχώρεση; Άντε τώρα να πεις στον έλληνα, μη σκύβει το κεφάλι!



Γιαννης Πακος
Γ' αυτό τον πάω τον πάκη με χίλια. Είναι τύπος που προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες σ' όλες τις περιστάσεις. Να τον δω άμα έρθουν τίποτε Βουδιστές Σαολίν θα τους κρατήσει και θα κάνει κουνφού μαζί τους η θα τους στείλει κατευθείαν στην Ραφήνα στον Θεό τους που είναι και ευλιγιστος. Επί τη ευκαιρία να εξομολογηθώ την αμαρτία μου μιας και είμαστε σε θρησκευτικό θέμα. Όταν τον διόρισε ο Τσίπρας νάτη λέω η διαπλοκή με το καλημέρα και η συναλλαγή με τον Βούδα της Ραφήνας. Με αυτά που βλέπω στον Πάκη τα παίρνω πίσω ζητάω συγχώρεση δεν ήξερα. Ο Τσίπρας φαίνεται ήξερε γ' αυτό και τον έκανε πρόεδρο εκ του ασφαλούς. Αλλά μην τρελαίνεστε που τον βλέπετε έτσι και νομίζεται ότι είναι πρώτη φορά. Για όσους θυμούνται κάπως έτσι στεκόταν όταν ο Κασιδιάρης έδερνε την Κανέλλη στην τηλεόραση μπροστά σ' όλο το πανελλήνιο.

Βασίλης Εμμανουηλίδης
«Προσκυνείν ώσπερ έν τοίς βαρβάροις»
(Το προσκύνημα αφορά μόνον τους βάρβαρους)
Δημοσθένης

Παπαδόπουλος Βαγγέλης
Αγαπητε μου Προεδρε, αν δεν μπορεις να κανεις τη ζωη σου καλυτερη,τοτε μη την ευτελιζεις με λογια και πραξεις που δεν σου πρεπουν...

Nicos Hassapopoulos
Και τι έγινε που ο Παυλοπουλος γονατισε στην εκκλησία; Θρησκος ειναι, δικαίωμά του,δεν θα τον κρίνω. Εδώ γονατισαν έναν ολόκληρο λαό και βαυκαλιζονται οτι ούτε καν μύτη άνοιξε.

Maria Yannakaki
Αν επρόκειτο για ιδιωτική στιγμή του Προκόπη Παυλόπουλου, οποιοσδήποτε σχολιασμός θα ήταν άστοχος. Ο ιδιώτης ΠΠ, μπορεί να εκφράσει τα θρησκευτικά του αισθήματα όπως του αρέσει, εξάλλου, όπως έχω πει πολλές φορές, ο πλήρης διαχωρισμός κράτους Εκκλησίας, του οποίου είμαι διαχρονική και ένθερμη υποστηρίκτρια, είναι αυτός που εγγυάται την απρόσκοπτη άσκηση της θρησκευτικής πίστης που είναι Ανθρώπινο Δικαίωμα. Όμως εδώ ο ΠΠ είναι με τον θεσμικό του ρόλο, αυτόν του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, είναι εν υπηρεσία, όπως οι υπασπιστές πίσω του. Και η εικόνα αυτή είναι όνειδος

Angy Stathatou
Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί....



Christos Panagiotopoulos
Είναι σοβαρή εικόνα προέδρου Δημοκρατίας αυτή;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση