GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι είπαν στην Αθηνά Ωνάση ότι ο σύζυγός της την απατά

Ο χωρισμός της Αθηνάς Ωνάση με τον Alvaro Mirada Doda συνεχίζει να κάνει πρωτοσέλιδα στα μίντια όλου του πλανήτη, κυρίως γιατί από πίσω...


Ο χωρισμός της Αθηνάς Ωνάση με τον Alvaro Mirada Doda συνεχίζει να κάνει πρωτοσέλιδα στα μίντια όλου του πλανήτη, κυρίως γιατί από πίσω κρύβεται ένα ροζ σκάνδαλο.
Αν και τίποτα απόσα ακούγονται και γράφονται δεν έχει επιβεβαιωθεί – ή διαψευτεί – επισήμως, το σενάριο ότι η χρυσή κληρονόμος χώρισε επειδή ο σύζυγός της την απατούσε, παραμένει το επικρατέστερο.
Μάλιστα, όπως γράφει η Daily Mail, η Αθηνά Ωνάση έμαθε για την απιστία του Ντόντα από τους άντρες της προσωπικής της φρουράς.
Οι σωματοφύλακες της ήταν αυτοί που της «άνοιξαν» τα μάτια αφού τον είδαν οι ίδιοι να απατά την Αθηνά με άλλη γυναίκα, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στην Καλιφόρνια.
Συγκεκριμένα, ο Ντόντα είχε ένα one- night stand με την αδελφή ενός διάσημου ιππέα, μιας εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα.
Αν και αρχικά ο ίδιος παρακάλεσε τους σωματοφύλακες της Αθηνάς να μην πουν τίποτα στη γυναίκα του, εκείνοι της αποκάλυψαν την αλήθεια και αμέσως η χρυσή κληρονόμος μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε για την Ευρώπη, εγκαταλείποντας το σπίτι και τον Αλβάρο.
Όλοι πάντως λένε ότι η Αθηνά Ωνάση, είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, σε σημείο που σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία, γιαυτό, οι άντρες που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια της, βρίσκονται μαζί της όλο το 24ωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση