GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνας έχασε τη ζωή του σε θεομηνία στη Γερμανία

Στη Γερμανία, εικόνες βιβλικής καταστροφής αντίκρισαν οι κάτοικοι του Künzelsau και της γύρω περιοχής (Braunsbach και Weißbach) της Hoh...


Στη Γερμανία, εικόνες βιβλικής καταστροφής αντίκρισαν οι κάτοικοι του Künzelsau και της γύρω περιοχής (Braunsbach και Weißbach) της Hohenlohekreis στην Baden-Württemberg.
Δυστυχώς η θεομηνία στη Γερμανία άφησε πίσω της θύματα, μεταξύ των οποίων και ένας Έλληνας, όπως σημειώνεται σε ρεπορτάζ του ομογενειακού site, allesgr.de.
Όλα άρχισαν το βράδυ της Δευτέρας, γύρω στις 21:00. Η καταρρακτώδης βροχή «φούσκωσε» τα ρυάκια και τα ποτάμια, με αποτέλεσμα αυτά να σαρώσουν τα πάντα στο διάβα τους. Η γη άνοιξε, υπόγεια και μαγαζιά πλημμύρισαν, αμάξια παρασύρθηκαν, δέντρα ξεριζώθηκαν και αποκολλήθηκαν οι πέτρες από τους δρόμους.
Φυσικά το πιο συγκλονιστικό και δυσάρεστο δεν είναι τα υλικά αντικείμενα, αλλά οι απώλειες ανθρώπινων ζωών. Μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται και ένας Έλληνας με καταγωγή από την Καβάλα.
Συγκεκριμένα, έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Braunsbach, ανάμεσά τους και ο 'Ελληνας. Να σημειώσουμε πως στην περιοχή της Hohenlohekreis είναι ιδιαίτερα έντονο το ελληνικό στοιχείο και ειδικά στην περιοχή του Künzelsau.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση