GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαντασμαγορικά εγκαίνια της Ντίσνεϊλαντ στην Σανγκάη

Άνοιξε σήμερα επίσημα τις πύλες του το θεματικό πάρκο της Disney στη Σανγκάη, το πρώτο πάρκο της εταιρίας στην ηπειρωτική Κίνα και το...


Άνοιξε σήμερα επίσημα τις πύλες του το θεματικό πάρκο της Disney στη Σανγκάη, το πρώτο πάρκο της εταιρίας στην ηπειρωτική Κίνα και το έκτο σε όλο τον κόσμο.

Το δεύτερο θεματικό πάρκο στη Κίνα, μετά το Χονκ Κονγκ, άνοιξε τις πύλες του με ένα τριημερο θεαματικών εκδηλώσεων και χιλιάδες άνθρωποι στήθηκαν στην ουρά για να το επισκεφθούν. 

 Η Γουάν Γουεντσιάνγκ, κάτοικος της Σανγκάης, ήταν από τους πρώτους που το επισκέφθηκαν μαζί με τη μητέρα της και τον επτάχρονο γιο της. «Το να επισκέπτεσαι την Disneyland την ημέρα των εγκαινίων είναι κάτι που το ζεις μόνο μια φορά και ανυπομονώ να δω πώς συνδυάζουν την Disney με παραδοσιακά κινεζικά στοιχεία», δήλωσε.

Η κατασκευή του διήρκεσε πέντε χρόνια ενώ θα επεκταθεί περαιτέρω, σύμφωνα με τη Walt Disney. Το Shanghai Disney Resort περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το θεματικό πάρκο Shanghai Disneyland, δύο θεματικά ξενοδοχεία, καταστήματα και εστιατόρια.

Με μια επένδυση περίπου 34 δισεκ. γιουάν (περίπου 5,2 δισεκ. δολαρίων) το πάρκο, έκτασης 3,9 τετραγωνικών χιλιομέτρων, είναι κοινοπραξία μεταξύ της Walt Disney Company και Shanghai Shendi Group.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση