GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος: Γιορτή πράσινου στον Εθνικό Κήπο την Κυριακή

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, στον Εθνικό Κήπο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο δήμος Αθηναίων και οι πολίτες... γιορτάζουν γι...


Την Κυριακή 5 Ιουνίου, στον Εθνικό Κήπο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο δήμος Αθηναίων και οι πολίτες... γιορτάζουν για το πράσινο της Αθήνας.

Από τις 10 το πρωί, έως τις 3 το μεσημέρι, ο δήμος συνεργάζεται με το WWF Ελλάς και θέτει υπό την Αιγίδα του την εκδήλωση που διοργανώνει, μαζί με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, την Ποδηλατική Κοινότητα, το British Council, την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την ομάδα Street Workout Athens, τη yoga sto alsos, το Circus Dayz, το Playroom, την ethelon, την MONUMENTA και την ομάδα Πυγολαμπίδες.

"Το πράσινο στολίδι της πόλης, ο Εθνικός μας Κήπος, θα φιλοξενήσει παιδιά και ενήλικες για δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα: Εξερεύνηση και ξενάγηση στον Κήπο (περίπου στις 11), τρέξιμο, ανάγνωση παραμυθιών, μουσικές εκπλήξεις, ακροβατικά, yoga, ομαδικά παιχνίδια. Σας περιμένουμε", αναφέρεται σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση