GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που ντύνονται και φέρονται σαν σκυλιά

Πρεμιέρα έκανε το ντοκιμαντέρ του Channel 4, "The Secret Life of Human Pups" που εξερευνά τη ζωή των ανθρώπων που κρυφά ή φαν...


Πρεμιέρα έκανε το ντοκιμαντέρ του Channel 4, "The Secret Life of Human Pups" που εξερευνά τη ζωή των ανθρώπων που κρυφά ή φανερά, απολαμβάνουν να ντύνονται αλλά και να συμπεριφέρονται σαν σκυλιά. Οι άνθρωποι - κουτάβια, ξεκαθαρίζουν ωστόσο, ότι η επιλογή τους δεν έχει σεξουαλικές προεκτάσεις, αλλά απλά αντικατοπτρίζει την επιλογή τους για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής.
"Το παιχνίδι ως κουτάβι, δεν έχει σίγουρα να κάνει με το σεξ, αλλά με τη φυγή", δηλώνει η 28χρονη Kye, απόφοιτος του πανεπιστημίου Oxford. Πάντως αρκετοί τηλεθεατές, μάλλον δεν πείστηκαν με τα όσα έβλεπαν και "ξέσπασαν"στα social media γράφοντας αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο lifestyle.
Η δημοσιογράφος του Manchester Evening News, Lucy Lovell, συνάντησε μια ομάδα ανθρώπων που ζουν σαν τετράποδα, στο υπόγειο ενός μπαρ στο Μάντσεστερ της Βρετανίας. Γύρω της, είχε περίπου δέκα άντρες οι οποίοι φορούσαν ολόσωμη λαστιχένια στολή και μάσκα και αποτελούν μέλη της ομάδας Puppy Play - αποτελείται από τουλάχιστον 50 άντρες και γυναίκες που συναντιούνται για κοινωνικοποίηση, παίζουν και συμπεριφέρονται σαν σκυλιά (παίζουν με μπάλες, φορούν κολάρα κλπ).
Σύμφωνα με ένα μέλος, η ενασχόληση με αυτό το κάπως αλλόκοτο χόμπι, προσφέρει μια ασύγκριτη απόδραση από το καθημερινό στρες και όπως λένε, συμπεριφέρονται με έναν τρόπο που, σε αυτούς, φαίνεται φυσικός.










Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση