GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην σύζυγο του Π. Μαυρίκου ανήκει το καμμένο όχημα στην Αττική Οδό

Ο εκδότης της εφημερίδας "Ακρόπολη", Παναγιώτης (Τάκης) Μαυρίκος,  είναι ο άνδρας  που απανθρακώθηκε ζωντανός μέσα στο ΙΧ αυτ...


Ο εκδότης της εφημερίδας "Ακρόπολη", Παναγιώτης (Τάκης) Μαυρίκος,  είναι ο άνδρας  που απανθρακώθηκε ζωντανός μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο του, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 15:15 μετά το μεσημέρι στην Αττική Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, στο ύψος του Νέου Ηρακλείου.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, αλλά ήταν αργά για τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος ανασύρθηκε απανθρακωμένος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα - Πόρσε Καγιέν - ανήκει στη σύζυγο του γνωστού εκδότη της εφημερίδας "Ακρόπολη", Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος είχε απασχολήσει πρόσφατα τις Αρχές.
Από τον σωματότυπο του άνδρα που ανασύρθηκε απανθρακωμένος από το ΙΧ στην Αττική Οδό, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν να είναι ο εκδότης, ο οποίος ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Ο δικηγόρος της οικογένειας Μαυρίκου, Α. Κούγιας, επιβεβαίωσε ότι ο νεκρός οδηγός του οχήματος είναι ο Παναγιώτης Μαυρίκος. Πριν το δυστύχημα, ο ίδιος ο κος Κούγιας τον έψαχνε επί ώρες επειδή είχαν επαγγελματικό ραντεβού, αλλά δεν μπορούσε να τον βρει.
Η κατάσταση στην οποία ανασύρθηκε ο οδηγός, δεν επιτρέπει την άμεση αναγνώρισή του και η σορός του μεταφέρθηκε για αναγνώριση στο ΚΑΤ, όπου βρίσκεται και η σύζυγος του Π. Μαυρίκου.
Αν δεν γίνει αναγνώριση από συγγενή πρώτου βαθμού, η επαλήθευση της ταυτότητας του νεκρού θα γίνει μέσω εξέτασης DNA και με οδοντολογική εξέταση.
Το αυτοκίνητο δεν τράκαρε
Οι κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας στην Αττική Οδό κατέγραψαν το όχημα να κινείται κανονικά στην αριστερή λωρίδα και για άγνωστους λόγους σταματάει και τυλίγεται στις φλόγες. Η αστυνομία θεωρεί βέβαιο ότι δεν υπήρξε τροχαίο δυστύχημα, γεγονός που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ανάφλεξη του αυτοκινήτου.
Την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ανέλαβε η Υπηρεσία Εγκλημάτων Κατά Ζωής και όχι η Πυροσβεστική ή η Τροχαία, όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, γεγονός που αφήνει πολλά ερωτηματικά για το πώς ακριβώς συνέβη το δυστύχημα.
Το όχημα εξετάζεται από συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να εξακριβωθεί τι προκάλεσε την πυρκαγιά και εάν πρόκειται για δολιοφθορά ή άλλη αιτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση