GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεκάδες νεκροί στο Χαλέπι

Τουλάχιστον 31 πολίτες έχασαν τη ζωή τους σε βομβαρδισμούς που διεξήγαγαν οι κυβερνητικές δυνάμεις σε συνοικίες του Χαλεπίου που ελέγχο...


Τουλάχιστον 31 πολίτες έχασαν τη ζωή τους σε βομβαρδισμούς που διεξήγαγαν οι κυβερνητικές δυνάμεις σε συνοικίες του Χαλεπίου που ελέγχουν οι αντάρτες.
"Αεροπορικοί βομβαρδισμοί μεγάλης έντασης" έπληξαν αυτή την πόλη της βόρειας Συρίας από τα ξημερώματα, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται στην περιοχή. Δεκάδες βαρέλια γεμάτα εκρηκτικά ερρίφθησαν από την αεροπορία του Μπασάρ αλ-Ασαντ σε συνοικίες της δεύτερης πόλης της Συρίας.
Σύμφωνα με ομάδες πολιτικής προστασίας συνοικιών που ελέγχουν οι αντάρτες, 21 πολίτες σκοτώθηκαν σε αυτούς τους βομβαρδισμούς στην πόλη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Άλλοι δέκα πολίτες έχασαν τη ζωή τους όταν συριακά αεροσκάφη βομβάρδισαν λεωφορείο που εκινείτο κοντά στο Χαλέπι, πάνω στον κεντρικό δρόμο του Καστέλο, τον μοναδικό οδικό άξονα που επιτρέπει επαφή με περιοχές εκτός της πόλης που ελέγχουν οι αντάρτες, σύμφωνα με τις ομάδες πολιτικής προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση