GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ προκαλεί τον Ομπάμα να παραιτηθεί "με ατιμωτικό τρόπο"

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ...


Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σήμερα να αναγνωρίσει ότι το μακελειό στο Ορλάντο ήταν μια ενέργεια που διέπραξε η ισλαμική τρομοκρατία, ειδάλλως να παραιτηθεί.

«Άραγε ο πρόεδρος Ομπάμα θα αναφέρει τελικά τις λέξεις 'ακραία ισλαμική τρομοκρατία'; Εάν δεν το κάνει, τότε πρέπει να παραιτηθεί αμέσως με ατιμωτικό τρόπο», έγραψε ο μεγιστάνας στον επίσημο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Στο διάγγελμά του προς το Έθνος σχετικά με το μακελειό, ο Μπαράκ Ομπάμα το χαρακτήρισε μια «τρομοκρατική ενέργεια και μια ενέργεια μίσους», ωστόσο απέφυγε να το συνδέσει με το εξτρεμιστικό ισλάμ, κάτι που άλλωστε δεν έχει προς το παρόν αποδειχθεί κι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να στιγματίσει μια ολόκληρη κοινότητα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξάλλου δήλωσε σήμερα ότι «είχε δίκιο σχετικά με ισλαμικό εξτρεμισμό».

Σε ένα μήνυμα στο Twitter, ο δισεκατομμυριούχος ευχαρίστησε τους πολίτες που του «έδωσαν συγχαρητήρια καθώς είχε δίκιο για το θέμα της ισλαμικής τρομοκρατίας».

«Όμως δεν θέλω συγχαρητήρια, θέλω να υπάρχει επαγρύπνηση και δριμύτητα. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ σήμερα, το οποίο ενέκριναν πολλοί στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσε επίσης θύελλα επικρίσεων, με τους πολεμίους του να του καταλογίζουν ότι επιχειρεί να τραβήξει την προσοχή πάνω του λίγες μόλις ώρες μετά την τραγωδία.

Από την πλευρά της, η υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισε το μακελειό στην Φλόριντα «μια τρομοκρατική ενέργεια» η οποία επιτάσσει το έθνος να «διπλασιάσει» τις προσπάθειες να εμποδίσει παρόμοιες επιθέσεις.

«Προς την κοινότητα ΛΟΑΔ: σας παρακαλώ να ξέρετε ότι έχετε εκατομμύρια συμμάχους σε ολόκληρη την χώρα. Εγώ είμαι μία εξ αυτών» επισήμανε η Κλίντον σε μια ανακοίνωση.

Ο έτερος υποψήφιος των Δημοκρατικών Μπέρνι Σάντερς δήλωσε ότι «όλοι οι Αμερικανοί είναι τρομοκρατημένοι, αποτροπιασμένοι και θλιμμένοι από το φρικιαστικό» μακελειό στο Ορλάντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση