GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τον θάνατο του Τριανταφυλλίδη: Μου τηλεφώνησε μέσα από το νοσοκομείο

Ο καλός φίλος του Νίκου Τριανταφυλλίδη, ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Στάθης Παπούλιας γράφει ένα συγκινητικό αποχαιρετιστ...


Ο καλός φίλος του Νίκου Τριανταφυλλίδη, ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Στάθης Παπούλιας γράφει ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο προσωπικό του facebook.
«Ο Νίκος έμαθε πως είχε καρκίνο στον πνεύμονα τον Σεπτέμβριο. "Καρκίνος ρε" μου τηλεφώνησε μέσα από το νοσοκομείο εκείνο το πρωινό και σταμάτησε να απαντάει στα τηλέφωνα, δεν ήθελε να ακούει κλάματα και σπαραγμούς, "πάρε εσύ τις γυναίκες" μου είπε.
Δίκιο είχε, η Δήμητρα μου τηλεφώνησε λίγες ώρες μετά και μυξόκλαιγε, δεν της απαντούσε στο τηλέφωνο όσες φορές κι αν τον πήρε. Ήξερε κι αυτή.
Κάναμε πλάκα με τον Νίκο τότε, ήταν ο μόνος που διαγνώσθηκε με καρκίνο συζητούσαμε κι έπαιρνε βάρος αντί να χάνει. "Ρε μ@λάκα είμαι τρία κιλά περισσότερο", μου έλεγε.
Έτσι έφυγε απλά ....Γεια σου Νίκο, όπως σε γνωρίσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση