GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις: Ο Τσίπρας πρώτα ξέπλυνε υπουργούς και μετά έφερε τη νέα τροπολογία

Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ρύθμιση για τις off...


Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ρύθμιση για τις offshore.

«Ο Τσίπρας πρώτα ξέπλυνε υπουργούς και μετά έφερε τη νέα τροπολογία» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ υπεραμύνθηκε της απόφασης της ΝΔ να αποχωρήσει από τη συζήτηση στην Ολομέλεια την Τετάρτη.

«Να μας πει ο κ. Τσίπρας ποιους ξέπλυνε την περασμένη Κυριακή, να μας το πει ονομαστικά» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. «Την περασμένη εβδομάδα ψήφισαν αλλαγή του νόμου που είναι στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση πότε είχαν δίκιο χθες ή τότε;» διερωτήθηκε επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η ΝΔ αποχώρησε για να μην πέσει στην παγίδα που έπεσε η υπόλοιπη αντιπολίτευση» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζοντας τη χθεσινή αποχώρηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη βουλή.

«Η ψήφιση της πρώτης τροπολογίας, και η αλλαγή της χθες, παρείχε νομικά αποτελέσματα. Όσοι είχαν offshore έχουν δικαίωμα νομιμοποίησης με περιθώριο 60 ημερών. Είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο να κρίνεται ο κατηγορούμενος με την ευνοϊκότερη νομοθεσία» επισήμανε, αντικρούοντας τις περί αντιθέτου δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης ότι με τη νέα τροπολογία που κατέθεσε το χρονικό περιθώριο δεν ισχύει πλέον.

«Ξέπλυνε ο κ. Τσίπρας υπουργούς και βουλευτές που κατείχαν παρανόμως κάποιες εταιρείες που δεν θα τους μάθουμε εύκολα. Προφανώς το έκανε για να ξεπλύνει, και τώρα πάει στο άλλο άκρο» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ εξήγησε ότι με τη νέα διάταξη «αν ο γιος μου που σπουδάζει στις ΗΠΑ κάνει με συμφοιτητή του εταιρεία για να πωλούν μπλουζάκια, νόμιμη εταιρεία, εγώ θα πρέπει να πάω φυλακή».

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, η κυβέρνηση ψήφισε το «μεγαλύτερο πακέτο ιδιωτικοποιήσεων και με εξευτελιστικούς όρους. «Η πρώτη και μεγαλύτερη έμμονη τους είναι να εξασφαλίσουν την καρεκλά, τους παχυλούς μισθούς στο δημόσιο και τους διορισμούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί την παλιά Ελλάδα που δεν θέλει να αλλάξει που δεν θέλει να πάει μπροστά.» είπε.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν θα τοποθετούσε τον κ. Γεωργιάδη στη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος, υπογράμμισε:

«Καλώς ή κακώς τους αντιπροέδρους της ΝΔ τους επιλέγει ο πρόεδρος.  Να πάει στον πρόεδρο αν έχει πρόβλημα ο κ. Κακλαμάνης» δήλωσε και πρόσθεσε ότι «το εκλογικό σώμα εξέλεξε τον Μητσοτάκη με συγκεκριμένο ιδεολογικό πρόσημο. Του έδωσε εντολή να εκφράσει αυτές τις ιδέες, και από -8% έχει περάσει στο +8% δηλαδή 16 μονάδες διαφορά, άρα έχει στήριξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση