GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τουρκία βυθίζει αεροπλάνα στο Αιγαίο!

Το Airbus A300 που βλέπετε στις φωτογραφίες, βυθίστηκε σε ένα από τα δημοφιλέστερα θέρετρα ανοιχτά των ακτών της πόλη Κουσάντασι στη ...


Το Airbus A300 που βλέπετε στις φωτογραφίες, βυθίστηκε σε ένα από τα δημοφιλέστερα θέρετρα ανοιχτά των ακτών της πόλη Κουσάντασι στη Τουρκία, και χρησιμεύει ως τεχνητός ύφαλος για την προσέλκυση τουριστών ενώ αποτελεί τμήμα ενός έργου του δήμου. 

Το αεροσκάφος μεταφέρθηκε το Σάββατο στη περιοχή Güzelçamlı, πάνω σε πέντε φορτηγά, δυο μήνες μετά τη διαδικασία διάλυσής του στην Κωνσταντινούπολη. Το αεροπλάνο, το οποίο φέρεται να είναι το μεγαλύτερο αεροπλάνο που χρησιμοποιείται ποτέ ως ύφαλος, κόστισε 270.000 τουρκικές λίρες, έχει μήκος 54 μέτρα και πλάτος 44 μέτρα. 

"Με το έργο αυτό, στόχος είναι να αναπτυχθεί περαιτέρω ο καταδυτικός τουρισμός στην περιοχή. Περιμένουμε περίπου 250.000 εγχώριους και ξένους τουρίστες το χρόνο για καταδύσεις. Με το έργο αυτό το, Κουσάντασι θα κλείσει αυτό το καλοκαίρι με τις λιγότερες απώλειες και θα προσφέρει στους ντόπιους επιχειρηματίες χαμόγελα. Με λίγα λόγια, θα αποτελέσει ορόσημο για τον τουρισμό της περιοχής", δήλωσε ο δήμαρχος Özlem Çerçioğlu.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία βυθίζει... αεροπλάνα - Τα τελευταία χρόνια, τρία αεροπλάνα έχουν ήδη βυθιστεί έξω από τουρκικά θέρετρα, συμπεριλαμβανομένων ανοικτά των ακτών της Αττάλειας, για τη δημιουργία τεχνητών υφάλων. 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση