GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός ο ένοπλος που εισέβαλε σε γκέι κλαμπ στο Ορλάντο

Για "πολλούς τραυματίες" κάνει λόγο η αστυνομία του Ορλάντο, στη Φλόριντα, μετά τους πυροβολισμούς που ξέσπασαν τις πρώτες π...


Για "πολλούς τραυματίες" κάνει λόγο η αστυνομία του Ορλάντο, στη Φλόριντα, μετά τους πυροβολισμούς που ξέσπασαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε ένα γκέι μπαρ της πόλης αυτής, ενώ νεκρός είναι ο ένοπλος ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση.
"Υπάρχουν τραυματίες, προς το παρόν δεν ξέρω αν υπάρχουν και νεκροί", είπε ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας, προσθέτοντας ότι συνάδελφοί του ερευνούν τον χώρο και προσπαθούν να βγάλουν έξω όλους τους πελάτες και το προσωπικό.
"Πολλοί τραυματίες. Μην πλησιάζετε στη συνοικία" συμβούλευσε η αστυνομία μέσω του Twitter.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο νάιτκλαμπ Pulse. Οι ιδιοκτήτες του έκαναν έκκληση μέσω του Facebook σε όσους ήταν παρόντες "να βγουν έξω και να τρέξουν".
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για 7-20 τραυματίες από τα πυρά. Η πληροφορία που μετέδωσαν ορισμένα μέσα, ότι ο ένοπλος κρατάει ομήρους μέσα στο κλαμπ, δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο οι αστυνομικοί προχώρησαν σε μια "ελεγχόμενη έκρηξη" έξω από το νάιτκλαμπ.
"Γύρω στις 2.00 (9.00 ώρα Ελλάδας) κάποιος άρχισε να πυροβολεί. Όλοι έπεσαν στο πάτωμα" αφηγήθηκε ένας από τους πελάτες του κλαμπ, ο Ρικάρντο Νεγκρόν, στον τηλεοπτικό σταθμό Sky News. "Νόμιζα ότι ο δράστης πυροβολούσε στον αέρα επειδή έβλεπα τα φώτα να πέφτουν. Έγινε μια μικρή παύση και ορισμένοι από εμάς καταφέραμε να σηκωθούμε και να βγούμε έξω τρέχοντας. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τραυματίες, ή και ακόμη χειρότερα", πρόσθεσε.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες που ένα βίαιο έγκλημα σημειώνεται στην πόλη του Ορλάντο. Το βράδυ της Παρασκευής, μια νεαρή τραγουδίστρια, η Κριστίνα Γκρίμι, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι The Voice, δολοφονήθηκε ενώ υπέγραφε αυτόγραφα μετά από μια συναυλία στο Plaza Live, σε απόσταση μικρότερη των 5 χιλιομέτρων από το Pulse.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση