GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατρούγκαλος: Δεν θα πέσουν οι μισθοί όσο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

«Στόχος μας, ο κατώτατος μισθός να είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουν οι μισθοί όσο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κ...


«Στόχος μας, ο κατώτατος μισθός να είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουν οι μισθοί όσο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση» δήλωσε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή του Star, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι «η αγορά εργασίας αυτή τη στιγμή μοιάζει με ζούγκλα γιατί έχουν διαλυθεί όλες οι εγγυήσεις που εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε» και συνέχισε λέγοντας ότι «η κυβέρνηση επιθυμεί την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων».

Αναφορικά με τον 13ο και τον 14ο μισθό ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε ότι «κανένας δεν έχει ζητήσει κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού», ενώ για τις απεργίες ανέφερε ότι «το δικαίωμα στην απεργία είναι ιερό και θα το υπερασπιστούμε».

Δείτε το βίντεο του Star:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση