GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξι παιδιά πνίγηκαν σε ομαδική βάφτιση σε ποτάμι

Έξι μικρά παιδιά πέθαναν, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, κατά τη διάρκεια της βάπτισής τους σε έναν ποταμό της ανατολικής Ζιμπάμπο...


Έξι μικρά παιδιά πέθαναν, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, κατά τη διάρκεια της βάπτισής τους σε έναν ποταμό της ανατολικής Ζιμπάμπουε, στο χωριό Μουρίγουο"
Σύμφωνα με την αστυνομία  τα θύματα μετείχαν σε μια ομάδα συνολικά εννέα παιδιών ηλικίας από 1 μέχρι 9 ετών που επρόκειτο να βαπτιστούν από δύο μέλη μιας χριστιανικής αίρεσης. 
Ένας περαστικός βρήκε τα πτώματα των έξι παιδιών, αφού προηγουμένως είχε συναντήσει τυχαία ένα άλλο παιδί που έτρεμε από το κρύο: ήταν μόλις τεσσάρων ετών και κατάφερε να βγει σώο από το ποτάμι.
 "Αφού αντιλήφθηκαν ότι τα παιδιά ήταν νεκρά, οι δράστες έφυγαν από την περιοχή, αλλά συνελήφθησαν. Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας",  ανέφερε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τσάριτι Τσαράμπα.

"Η αστυνομία έχει θορυβηθεί πολύ από τον θάνατο αυτών των αθώων παιδιών. Συνιστούμε στους ανθρώπους να μην επιδίδονται σε επικίνδυνες πρακτικές υπό το πρόσχημα της ελευθερίας του θρησκεύεσθαι", πρόσθεσε.
Οι συνθήκες του θανάτου των παιδιών παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενδέχεται όμως να πέθαναν από το κρύο, αφού στη Ζιμπάμπουε μόλις μπήκε ο χειμώνας.
Οι διάφορες αιρέσεις και οι γκουρού που υποστηρίζουν ότι κάνουν θαύματα γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στη Ζιμπάμπουε τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση