GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάψανε το αυτοκίνητο παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Στόχος εμπρηστών έγινε, στη διάρκεια της νύχτας, το Ι.Χ. αυτοκίνητο του παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Μάκη Σεντελίδη. Άγνωστοι έ...


Στόχος εμπρηστών έγινε, στη διάρκεια της νύχτας, το Ι.Χ. αυτοκίνητο του παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Μάκη Σεντελίδη. Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Πολυδώρου στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, προκαλώντας ζημιά στο μπροστινό του μέρος. Η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική που κλήθηκε στο σημείο.

Ο βετεράνος αμυντικός του «Γηραιού» φέρεται ως εκ των συνεργατών του προέδρου της ομάδας Σπύρου Παπαθανασάκη, με τον τελευταίο να έχει μετατραπεί τον τελευταίο καιρό σε «persona non grata» για τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου, που ζητούν την απομάκρυνσή του.

Από τις Αρχές, που ανέλαβαν τις έρευνες για την υπόθεση, εξετάζεται η εκδοχή ο εμπρησμός να συνδέεται με τα διοικητικά του Ηρακλή.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση