GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άδωνις για την Καφαντάρη: Είναι άσχετη και μιλάει κιόλας - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και την βουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη κατά τη διάρκεια της πρωιν...


Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και την βουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Αφορμή της αντιπαράθεσης αποτέλεσαν τα στοιχεία για την ανεργία που επικαλέστηκε η κ. Καφαντάρη και προκάλεσαν τον εκνευρισμό του κ. Γεωργιάδη.

«Λέτε ταυτόχρονα δεν θέλουμε να γίνουμε Βουλγαρία και ταυτόχρονα επικαλείστε την ΕΡΓΑΝΗ. Τι λέει η ΕΡΓΑΝΗ;  Ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι εργαζόμενοι στις ευέλικτες μορφές εργασίας ξεπέρασαν αυτούς που εργάζονται με κανονικό ωράριο. Και δεν ντρέπεστε κιόλας και μιλάτε στην τηλεόραση έτσι, σαν να μη συμβαίνει τίποτα» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Κάποιοι άλλοι θα έπρεπε να ντρέπονται που έφεραν τη χώρα στο 27% ανεργία» απάντησε η κ. Καφανατάρη.

«Δεν θέλω να με ξαναδιακόψετε καθόλου, έλεος» είπε απευθυνόμενος στην κ. Καφαντάρη ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Είναι άσχετη και μιλάει κιόλας. Όχι μόνο εσείς, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση