GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο Τριανταφυλλόπουλος

Μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του συνεκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Τάσου Καραμήτσου και του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού...

Μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του συνεκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Τάσου Καραμήτσου και του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη επικαλείται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σε ανάρτησή του στο Zougla.gr πριν από λίγο, σε συνέχεια της προαναγγελίας που είχε κάνει.
Συγκεκριμένα ακούγεται ο Τ. Καραμήτσος να καλεί τηλεφωνικώς τον Β. Μαρινάκη και του ανακοινώνει, ότι τα τριάντα πρώτα «βιβλία» εκ μέρους του φίλου του «γιατρού» είναι έτοιμα προκειμένου να του τα αποστείλει για να δοθούν εκεί που πρέπει.
Ο κ. Μαρινάκης ρωτάει επί λέξη: «Τριάντα βιβλία για τον Τσίπρα;» , θέλοντας να πληροφορηθεί τις απαιτήσεις του αποστολέα των «βιβλίων».
«Εντάξει θα τα πούμε αυτά μετά» είναι η απάντηση του εκδότη για να συνεχιστεί η κουβέντα.
Όταν μάλιστα ο εφοπλιστής λέει στον Τ. Καραμήτσο να μεταφέρει το πακέτο στο γραφείο του, ο τελευταίος επιλέγει το σπίτι του εφοπλιστή, κάνοντας αναφορά και στη σύζυγό του Μαρινάκη: «Θα τα πάω εγώ στη Σούλα, σε μισή ώρα...».
Η κουβέντα μεταξύ των δύο, όπως σημειώνει ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος, γίνεται κατά τη διάρκεια του Ιουνίου του 2012, περίοδο κατά την οποία διεξήχθησαν εκλογές, με τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι πια αξιωματική αντιπολίτευση. Επίσης προσθέτει ότι ο διάλογος κατεγράφη από τον περίφημο «υπερκοριό» της ΕΥΠ.


Ακολουθεί απομαγνητοφωνημένη η συνομιλία:

Τάσος Καραμήτσος (Τ.Κ.)
Βαγγέλης Μαρινάκης (Β.Μ.)

Τ.Κ: Έλα

Β.Μ: Έλα τι γίνεται;

Τ.Κ: Καλά εσύ;

Β.Μ: Πώς πάει;

Τ.Κ: Κοιτάμε εδώ, το πως το λένε, κοιτάμε τι γίνεται εδώ, πανηγύρια γίνονται. Πανηγύρια γίνονται γενικώς με τον Τσίπρα, με το ένα με το άλλο κτλ.

Β.Μ: Τι έγινε;

Τ.Κ: Αυτά είναι 30 βιβλία αρχικά από το παιδί αυτό και μετά θα συνεχιστεί. 30 είναι όμως τώρα, θα σου τα στείλω αυτά τα 30 βιβλία, δεν είναι ok;

Β.Μ: 30 βιβλία για τον Τσίπρα;

Τ.Κ: Μμμ, όχι λέω ο γιατρός ο φίλος μου...

Β.Μ: Α ναι, εντάξει ok.

Τ.Κ: Ξέρεις αυτό το πράγμα, έχει μια ροή αυτός, 30 βιβλία, 40, 50.

Β.Μ: Και πες μου τι θέλει.

Τ.Κ: Εντάξει θα σας τα πούμε μετά αυτά, αλλά τώρα που να τα στείλω, που τα' χω;

Β.Μ: Ας έρθουν επάνω λοιπόν εδώ πέρα στο γραφείο.

Τ.Κ: Στο γραφείο;

Β.Μ: Στο σπίτι;

Τ.Κ: Στο σπίτι άμα τα δώσω στη Σούλα δηλαδή πειράζει;

Β.Μ: Ναι, ναι, όχι, όχι, δεν πειράζει. Στο σπίτι μου.

Τ.Κ: Εγώ θα τα πάω στη Σούλα σε μισή ώρα.

Β.Μ: Ναι, ναι, τι άλλο εσύ;

Τ.Κ: Ε τίποτα εδώ.

Β.Μ: Το βράδυ που θα είσαι;

Τ.Κ: Εδώ θα πάω κοντά, θα είμαι σε ένα επαγγελματικό, σφύρα μου, θα τελειώσω από 'κει.

Β.Μ: Εντάξει;

Τ.Κ: Εντάξει ok. Έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση