GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραχόι: Αν φύγει η Βρετανία από την ΕΕ, φεύγει και η Σκωτία

Η Σκωτία δεν μπορεί να παραμείνει εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης αν αποχωρήσει το Ηνωμένο Βασίλειο, διαμήνυσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ισπα...


Η Σκωτία δεν μπορεί να παραμείνει εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης αν αποχωρήσει το Ηνωμένο Βασίλειο, διαμήνυσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι, μετά την άτυπη σύνοδο των ηγετών των 27 χωρών-μελών της ΕΕ.

Η Μαδρίτη αντιτίθεται στην έναρξη διαπραγματεύσεων με τη Σκωτία για την πιθανή ένταξή της στην ΕΕ, τόνισε. "Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Η Σκωτία δεν έχει την αρμοδιότητα να διαπραγματευτεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ισπανία αντιτίθεται σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με οποιονδήποτε άλλον πέραν της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου", είπε ο Ραχόι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

"Τάσσομαι κατηγορηματικά κατά (μιας τέτοιας διαπραγμάτευσης), οι συνθήκες είναι κατά και πιστεύω ότι όλοι είναι κατά. Αν το Ηνωμένο Βασίλειο φύγει... τότε και η Σκωτία φεύγει", κατέληξε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση