GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Παράδειγμα προς μίμηση η αλληλεγγύη που έχουν δείξει οι Έλληνες στους πρόσφυγες

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται αλληλέγγυος στα εκατομμύρια πρόσφυγες, σε όσους αναγκάστηκαν να ξεριζωθούν από τις πατρίδες τους, διωγμένοι από πολέ...


«Ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται αλληλέγγυος στα εκατομμύρια πρόσφυγες, σε όσους αναγκάστηκαν να ξεριζωθούν από τις πατρίδες τους, διωγμένοι από πολέμους, αυταρχικά καθεστώτα, την ακραία φτώχεια, μια ζωή δίχως ελπίδες και προοπτική», αναφέρει σε ανακοίνωσή του για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.
«Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων έχει ιδιαίτερη σημασία για τη χώρα μας, αλλά και για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς η προσφυγική κρίση, λόγω του πολέμου της Συρίας, που μαίνεται όλο αυτό το διάστημα, δοκιμάζει έμπρακτα όχι μόνο την ιδρυτικές αρχές της Ένωσης, αλλά και τα ίδια τα θεμέλια και τις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Η χώρα μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την υποδοχή και την φιλοξενία των προσφύγων. Στην προσπάθεια αυτή, η πρωτοφανής  αλληλεγγύη που έχει επιδείξει η ελληνική κοινωνία, οφείλει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
«Η διαχείριση της προσφυγικής κρίσης αποτελεί διακύβευμα κομβικής σημασίας για ολόκληρη την Ευρώπη. Οφείλουμε να απομονώσουμε κάθε φορέα ρατσισμού, ξενοφοβίας, μισαλλοδοξίας. Η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και ο συντονισμός των προσπαθειών για την παύση του πολέμου στη Συρία, την ειρήνευση και τη σταθεροποίηση στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής,  αποτελούν άμεσα καθήκοντα, ώστε το προσφυγικό ζήτημα να αντιμετωπιστεί με όρους που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση