GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού να κρυφτείτε όταν εισβάλει στην εργασία σας ένας οπλοφόρος

Βρίσκεστε στο γραφείο σας, όταν εισβάλει ένας ή και περισσότεροι οπλοφόροι οι οποίοι ανοίγουν πυρ ανεξέλεγκτα. Τι κάνετε; Ο καλύτερος...


Βρίσκεστε στο γραφείο σας, όταν εισβάλει ένας ή και περισσότεροι οπλοφόροι οι οποίοι ανοίγουν πυρ ανεξέλεγκτα. Τι κάνετε; Ο καλύτερος χώρος για να κρυφτείτε δεν είναι αυτός που φαντάζεστε.

"Οι αποφάσεις που θα πάρετε στα επόμενα δευτερόλεπτα, είναι κρίσιμα", λέει ο επικεφαλής της Global Security Group, David Katz στην New York Post.

"Πρέπει να επιβιώσεις και αυτό πρέπει να γίνει μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά. Αν δε μπορείς να βγεις εκτός, τότε κάνε την καλύτερη δυνατή επιλογή που σημαίνει να προφυλάξεις τον εαυτό σου σε ένα ασφαλή σημείο. Μπες σε ένα δωμάτιο, κλείδωσε τη πόρτα και βάλε πίσω από τη πόρτα ότι αντικείμενα βρεις. Μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι οι σφαίρες δεν θα διαπεράσουν στο δωμάτιο", σημειώνει και συνεχίζει "μια σφαίρα περνά μέσα από ένα ξύλινο τραπέζι ή μια βιβλιοθήκη. Να έχεις κατά νου, ότι ακόμα και μέσα στο δωμάτιο είσαι ακόμα τρωτός, ευάλωτος. Μη στέκεστε πίσω από τη πόρτα όρθιοι, το καλύτερο είναι να προφυλαχτείς και να πέσεις με τη κοιλιά κάτω στο πάτωμα για να περιορίσεις τις πιθανότητες να σε πλήξει η σφαίρα", καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση