GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φεύγουν οικειοθελώς από τον καταυλισμό στους Ευζώνους δεκάδες πρόσφυγες

Οικειοθελείς αποχωρήσεις παρατηρούνται τα δύο τελευταία 24ωρα από τον άτυπο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών που βρίσκεται σε γνωστ...


Οικειοθελείς αποχωρήσεις παρατηρούνται τα δύο τελευταία 24ωρα από τον άτυπο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών που βρίσκεται σε γνωστό ξενοδοχείο, στους Ευζώνους.

Σήμερα αναχώρησαν από εκεί δύο λεωφορεία με 80 πρόσφυγες, έχοντας ως κατεύθυνση το κέντρο φιλοξενίας του Κορδελιού (παλιό εργοστάσιο Σόφτεξ). Στο ίδιο κέντρο πήγαν χθες άλλα δύο λεωφορεία με 70 άτομα, ενώ ακόμη δύο, με 60 πρόσφυγες και μετανάστες, στο Βαγιοχώρι του δήμου Βόλβης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγραφή του συντονιστικού οργάνου μεταναστευτικής πολιτικής, στους συνολικά τρεις άτυπους καταυλισμούς του Κιλκίς βρίσκονται πάνω από 3.000 πρόσφυγες και μετανάστες. Περίπου 860 εξ αυτών στο ξενοδοχείο των Ευζώνων, άλλοι 970 σε βενζινάδικο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και 1.550 στο βενζινάδικο, στον κόμβο του Πολυκάστρου.

Η εκκένωση των παραπάνω άτυπων καταυλισμών σχεδιάζεται το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση