GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δεδομένα: Γιατί δεν πρόλαβε ο Μαυρίκος να βγει από το αυτοκίνητο

Περιπλέκεται το μυστήριο για τις συνθήκες του θανάτου του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητ...


Περιπλέκεται το μυστήριο για τις συνθήκες του θανάτου του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό.

Νέα στοιχεία προέκυψαν από την έρευνα που έχουν πραγματοποιήσει οι εμπειρογνώμονες. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο Παναγιώτης Μαυρίκος ενδεχομένως να μη βρισκόταν σε κατάσταση να αντιδράσει, ενώ δεν μπορεί να εξακριβωθεί αν φορούσε τη ζώνη ασφαλείας, ή αν την είχε περασμένη πίσω από την πλάτη του στην ειδική θήκη, προκειμένου να μην ενοχλείται από το καμπανάκι ειδοποίησης.

Σύμφωνα με το Mega οι αρχές έχουν ένα στοιχείο το οποίο αποδεικνύει ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν σε τέτοια κατάσταση όταν μπήκε στο αυτοκίνητο που ενδεχομένως και να μην μπορούσε να αντιδράσει σε οτιδήποτε και αν συνέβαινε στη διαδρομή. Οι αρχές εκτιμούν ότι αυτό θα πιστοποιηθεί και από τις ιστολογικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται τις επόμενες 10-15 ημέρες.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία-φωτιά για την φυσική και παθολογική κατάσταση του Μαυρίκου. «Όποιος γιατρός και να τον εξέταζε, το πρώτο πράγμα που θα του επεσήμαινε θα ήταν να μην οδηγήσει» ανέφερε αξιωματικός της αστυνομίας στην εφημερίδα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου είπε ότι ο γιος της μετά τη σύλληψή του για την υπόθεση των εκβιασμών είχε υποστεί νευρικό κλονισμό και έπαιρνε βαριά φαρμακευτική αγωγή. Οπως μάλιστα είπε του έδιναν εν αγνοία του πολύ ισχυρά φάρμακα, που του έριχναν την πίεση στο 4, χωρίς να το γνωρίζει ο προσωπικός του γιατρός. «Ρωτάμε ποιος γιατρός τα έγραψε» λέει η μητέρα του.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, «οποιοσδήποτε και να ήταν στη θέση του οδηγού, θα είχε την ίδια κατάληξη», εξαιτίας όσων παρουσίασε το αυτοκίνητο. Με αυτόν τον τρόπο εξηγεί η αστυνομία τα 30 δευτερόλεπτα που υπάρχει κενό, αλλά και τις πέντε φορές που προσέκρουε το αυτοκίνητο στο διαχωριστικό, στηθαίο.

Δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι η ζώνη βρισκόταν κουμπωμένη στην ειδική θέση που προβλέπεται. Ωστόσο, δεν έχει εξακριβωθεί αν ο Παναγιώτης Μαυρίκος φορούσε τη ζώνη, ή απλώς την είχε περάσει πίσω από την πλάτη του.

Ένα τρίτο στοιχείο που προέκυψε, αφορά ένα κομμάτι από το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού. Στο κομμάτι αυτό δεν βρέθηκαν ίχνη καπνού, γεγονός που, για τους αστυνομικούς, σημαίνει ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε στη διάθεσή του το χρόνο να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο, βγαίνοντας από τη θέση του συνοδηγού.

Όπως έγινε γνωστό, ένας μεγάλος αριθμός εξαρτημάτων του αυτοκινήτου θα εξεταστεί και από την κατασκευάστρια εταιρεία. Διευκρινίστηκε, ωστόσο, ότι βάσει των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί, απομακρύνεται το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση