GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβολή του ντοκιμαντέρ των νεόπτωχων «Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ»

Σήμερα Σάββατο 18 Ιούνη στις 7μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ των νεόπτωχων «Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ». Στο κινηματοθέατρο «ΑΛΕ...

Σήμερα Σάββατο 18 Ιούνη στις 7μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ των νεόπτωχων «Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ». Στο κινηματοθέατρο «ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΝΩΤΗΣ» στο ισόγειο του δημαρχείου Αμπελοκήπων(Πατρ.Γρηγορίου Ε 12) θα συναντηθούν: εργαζόμενοι, ημιαπασχολούμενοι, άνεργοι, νεολαίοι, κάτοικοι του δήμου μας καθώς και των όμορων δήμων. Με αφορμή το εξαίρετο ντοκιμαντέρ του Τάκη Μπαρδάκου να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τους επόμενους αγώνες μας ενάντια στην φτωχοποίηση και την εξαθλίωση των μνημονίων.
Σας καλούμε όλους-ες να στηρίξετε για την επιτυχία της εκδήλωσης-προβολής, η οποία πρέπει να αποτελέσει μια αφορμή για να ξανά βρεθούμε να σπάσουμε την ατομικοποίηση και να οργανώσουμε τις επόμενες δράσεις-αγώνες μας.
Είσοδος ελεύθερη.
Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Διοργάνωση: Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών
https://www.youtube.com/watch?v=B5pvQusjRo0


Η Δημοτική Κίνηση «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης στηρίζει την εκδήλωση-προβολή που θα πραγματοποίηση η Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών το Σάββατο 18 Ιούνη και ώρα 7μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» [ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΩΝ ΝΕΟΠΤΩΧΩΝ_ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ]. Καλεί τους κατοίκους του δήμου μας καθώς και των όμορων δήμων να στηρίξουν για την επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία πρέπει να αποτελέσει μια αφορμή για να ξανά βρεθούμε να συζητήσουμε και οργανώσουμε τους επόμενους αγώνες μας ενάντια στην φτωχοποίηση και την εξαθλίωση των μνημονίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση