GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστό το κέντρο του Πειραιά για αγώνα δρόμου

Αγώνα δρόμου πέντε χιλιομέτρων στο κέντρο του Πειραιά διοργανώνει το Σάββατο 4 Ιουνίου ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαία...


Αγώνα δρόμου πέντε χιλιομέτρων στο κέντρο του Πειραιά διοργανώνει το Σάββατο 4 Ιουνίου ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου, με αφορμή την έναρξη της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2016». 

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 9:00, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Οι δρομείς θα τρέξουν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, θα περάσουν μπροστά από τη Μαρίνα Ζέας και θα τερματίσουν πάλι στο Δημοτικό Θέατρο.

Στον αγώνα θα τρέξουν εκατοντάδες δρομείς, Έλληνες και ξένοι που έχουν έρθει στην Ελλάδα από πολλά μέρη του κόσμου, ενώ τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά. 

Το «Posidonia Running Event» εντάσσεται για πρώτη φορά στις καθιερωμένες αθλητικές διοργανώσεις των Ποσειδώνιων και πραγματοποιείται στον Πειραιά, αναδεικνύοντας τη σημασία που έχει η πόλη για τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα, ως το μεγαλύτερο ελληνικό λιμάνι.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση