GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ στα νοσοκομεία Παίδων

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά που νοσηλεύονται στον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Με την ολοκλήρωση τ...


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά που νοσηλεύονται στον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Με την ολοκλήρωση της επιτυχημένης πορείας τους στο πρωτάθλημα Basket League ΣΚΡΑΤΣ, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ της Α.Ε.Κ επισκέφθηκαν τους μικρούς τους φίλους στους οποίους και έδωσαν αναμνηστικά δώρα. Μάλιστα οι παίκτες της ομάδας βοήθησαν και στη διανομή του μεσημεριανού φαγητού και ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά ταχεία ανάρρωση.
Οι παίκτες ενημερώθηκαν από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και για την πρόοδο εργασιών ανακαίνισης των δύο νοσοκομείων Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από την Ο.Π.Α.Π.
Μετά την παράδοση των δύο πλήρως ανακαινισμένων ορόφων  στις αρχές Νοεμβρίου του 2015, αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία» πραγματοποιούνται στην  Α΄& Β΄ ορθοπεδική νοσηλευτική μονάδα του 2ου ορόφου και την κεντρική είσοδο και των δύο κλιμακοστασίων (από το υπόγειο, έως τον 7ο  όροφο) xχρωματισμοί, Διακοσμητικές παρεμβάσεις, Οικοδομικές επισκευές, Επισκευή Υφισταμένου  και εγκατάσταση νέου ξενοδοχειακού και ιατρικού εξοπλισμού.
Στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού» πραγματοποιούνται χρωματισμοί, Διακοσμητικές Παρεμβάσεις, Οικοδομικές Επισκευές και εγκατάσταση νέου ξενοδοχειακού  εξοπλισμού στο κεντρικό κλιμακοστάσιο μεταξύ των πτερύγων Α & ΒΔ   συμπεριλαμβανομένων των χώρων αναμονής, (από το Ισόγειο, έως και τον 6ο όροφο).
 
Συνεχίζεται δυναμικά το πρόγραμμα ανακαίνισης των Παιδιατρικών Νοσοκομείων από την Ο.Π.Α.Π
Στις αρχές Νοεμβρίου του 2015, η Ο.Π.Α.Π παρέδωσε δύο πλήρως ανακαινισμένους ορόφους στα Νοσοκομεία Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού». Συγκεκριμένα, στους δύο υπερσύγχρονους πλέον ορόφους των Νοσοκομείων έγιναν όλες οι απαραίτητες κτιριακές επισκευές και αισθητικές παρεμβάσεις αλλάζοντας πλήρως την εικόνα τους. Επιπλέον, έγινε επισκευή και μερική αντικατάσταση του Ξενοδοχειακού και Γραφειακού Εξοπλισμού των Νοσηλευτικών Μονάδων.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πλέον, ότι η ποιότητα του περιβάλλοντος του ασθενούς παίζει σημαντικό ρόλο στην θεραπεία του. Δικαιολογημένα κατά συνέπεια η επιδίωξη της Ο.Π.Α.Π είναι να αναμορφώσει το θεραπευτικό περιβάλλον των δύο Νοσοκομείων, επιστρατεύοντας τη δημιουργικότητα και τη φαντασία και δημιουργώντας ένα ευχάριστο χώρο για τα παιδιά.
Οι βασικοί στόχοι του προγράμματος της  Ο.Π.Α.Π για την ανακαίνιση των δύο Παιδιατρικών Νοσοκομείων είναι:
-  Η λειτουργική και τεχνική αναβάθμιση όλων των Νοσηλευτικών Τμημάτων και Εξωτερικών Ιατρείων, που έχουν ανάγκη
- Η αναβάθμιση του θεραπευτικού περιβάλλοντος του άρρωστου παιδιού, μέσω της κατάλληλης διακόσμησης, της χρωματικής αντιμετώπισης και της όλης ανάπλασης των χώρων νοσηλείας, παραμονής ή εξέτασης των μικρών ασθενών, με στόχο την δημιουργία ευχάριστου περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση