GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταγραφική επίθεση σε όλα τα μέτωπα για την ΑΕΚ

Σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς έχει μπει ήδη η ΑΕΚ.  Μετά τη συμφωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια και δεδομένου ότι δεν έχει καθόλου χρόνο...


Σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς έχει μπει ήδη η ΑΕΚ. 

Μετά τη συμφωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια και δεδομένου ότι δεν έχει καθόλου χρόνο για χάσιμο, η «Ένωση» ξεκίνησε τις διεργασίες ενίσχυσης σε όλες τις θέσεις που έχει ανάγκη: Από τον τερματοφύλακα μέχρι τα στόπερ και την επίθεση. 

Για τη θέση κάτω από τα δοκάρια είναι σαφές ότι έχει προβάδισμα ο Γκιόργκι Λόρια. Ο Γεωργιανός αποτελεί την πρώτη εισήγηση του νέου προπονητή, που τον γνωρίζει καλά και τον θεωρεί ιδανική λύση. Γι’ αυτό τον λόγο θα πάρει πάνω του τις επαφές μαζί του, προσπαθώντας να τον πείσει να μη συνεχίσει τη συνεργασία του με τη ρωσική Κρίλια (η οποία φέρεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με αποδοχές περίπου ίδιες με τις 250.000 ευρώ που είχε μέχρι τώρα). 

Πάντως η ΑΕΚ εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις γκολκίπερ, όπως αυτή του Οτσόα (που υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος από τη Μάλαγα) και των Μπάρκα-Τσιντώτα από την ελληνική αγορά. 

Στα στόπερ υπάρχουν δυο υποψήφιες περιπτώσεις -με διαφορετικά δεδομένα η καθεμία. Αφενός ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον οποίο έχουν γίνει επαφές εδώ και αρκετό καιρό και την Πέμπτη αναμένεται κρίσιμη επαφή μαζί του. Ο Ουκρανός θα απαντήσει στην πρώτη πρόταση που του έχει καταθέσει η «Ένωση» και υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να καλλιεργηθεί έδαφος συμφωνίας. 

Από την άλλη, υπάρχει και το όνομα του Καρλάο. Ο Βραζιλιάνος είναι μια λύση που επίσης γνωρίζει καλά ο Κετσπάγια (από τη συνύπαρξή τους στον ΑΠΟΕΛ) και τον θεωρεί εξαιρετική επιλογή. Δεν έχουν ξεκαθαρίσει πάντως τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης και κυρίως το αν μένει ελεύθερος από την κυπριακή ομάδα, αν αυτό γίνεται με την καταβολή ρήτρας και αν αυτή βρίσκεται στο ύψος των 300.000 ευρώ που ακούγεται. Όπως και να ‘χει, το θέμα του Καρλάο αναμένεται επίσης να το χειριστεί ο Κετσπάγια κατά την παραμονή του στην Κύπρο. 

Τέλος, για την επίθεση η ΑΕΚ κινείται για να ικανοποιήσει μια ακόμα εισήγηση του νέου της προπονητή. Όπως επιβεβαιώθηκε και από πληθώρα ιταλικών δημοσιευμάτων, η «Ένωση» έκανε μια πρώτη επαφή για τον Μίλαν Τζούριτς. Ο Βόσνιος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Τσεζένα, ωστόσο υπάρχει η πίστη ότι μπορεί να αποκτηθεί. Και γι’ αυτό τον λόγο έγινε ήδη μια πρώτη πρόταση, ώστε να διερευνηθούν οι προθέσεις του συλλόγου και να δημιουργηθεί μια βάση διαπραγματεύσεων.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση