GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαζικό σφυροκόπημα στο Χαλέπι με δεκάδες νεκρούς πολίτες

Τουλάχιστον 270 άμαχοι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν από βομβαρδισμούς μαχητικών οργανώσεων σε συριακές πόλεις. Όπω...


Τουλάχιστον 270 άμαχοι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν από βομβαρδισμούς μαχητικών οργανώσεων σε συριακές πόλεις.

Όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, περισσότεροι από 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 100 τραυματίστηκαν από βομβαρδισμό κουρδικής περιοχής στο Χαλέπι.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο συριακός στρατός, σε μια σφοδρή επίθεση ενάντια στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, προέλασε προς την επαρχία Ράκα, την ντε φάκτο πρωτεύουσα της οργάνωσης.

Όπως σημείωσε η ΜΚΟ, η προέλαση του στρατού σημαίνει πως οι συριακές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται πλέον σε απόσταση σχεδόν 40χλμ από μια περιοχή όπου οι αντάρτες - με την στήριξη των ΗΠΑ - έχουν εξαπολύσει παράλληλη επίθεση για να απομονώσουν τα προπύργια των τζιχαντιστών στο βόρειο Χαλέπι από τις περιοχές που ελέγχουν ανατολικά από τον Ευφράτη ποταμό, όπου βρίσκεται η Ράκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση