GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομπάμα: Θα έχουμε κι άλλα μακελειό αν δεν αναλάβουμε δράση

Αν οι ΗΠΑ δεν αναλάβουν δράση για τον έλεγχο της οπλοκατοχής και για την εγχώρια τρομοκρατία, περιστατικά μακελειών σαν αυτό του Ορλά...


Αν οι ΗΠΑ δεν αναλάβουν δράση για τον έλεγχο της οπλοκατοχής και για την εγχώρια τρομοκρατία, περιστατικά μακελειών σαν αυτό του Ορλάντο θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, τόνισε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, έπειτα από τη συνάντησή του με επιζήσαντες και μέλη των οικογενειών των θυμάτων του μακελειού στο γκέι μπαρ Pulse.

"Αν δεν αναλάβουμε δράση, θα συνεχίζουμε να παρατηρούμε παρόμοια μακελειά, επειδή θα έχουμε επιλέξει να επιτρέπουμε σε αυτά να συμβαίνουν", δήλωσε ο Ομπάμα στους δημοσιογράφους, έπειτα από τις συναντήσεις του στο Ορλάντο, την πόλη της Φλόριντας όπου διαπράχθηκε το μακελειό, όπου έχασαν την ζωή τους 49 άνθρωποι και 53 τραυματίστηκαν.

"Αυτές οι οικογένειες είναι μέρος της αμερικανικής οικογένειας", τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος. "Και οι δικές μας καρδιές είναι ραγισμένες".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση