GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντίθετος στο σπάσιμο των περιφερειών ο Λεβέντης

"Εμείς τον ψηφίζουμε, εννοείται, γιατί δεν μπορούμε να μην ψηφίσουμε έναν νόμο που είναι σύμφωνος με τα πιστεύω μας" δήλωσε ο...


"Εμείς τον ψηφίζουμε, εννοείται, γιατί δεν μπορούμε να μην ψηφίσουμε έναν νόμο που είναι σύμφωνος με τα πιστεύω μας" δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στην αλλαγή του εκλογικού νόμου.
"Μιλήσαμε γιατί μας πήρανε εκ μέρους της κυβέρνησης για να μας βολιδοσκοπήσουν ανώτατα κομματικά στελέχη, τα οποία έχουν πάρει βέβαια και το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ" είπε μιλώντας στο Βήμα Fm σημειώνοντας πως η Ένωση Κεντρώων θα τον ψηφίσει εφόσον είναι πλήρης η απλή αναλογική, εφόσον καταργείται τελείως το μπόνους και παραμένει το 3% λόγω μουσουλμάνων.
Ωστόσο, τόνισε: "Πρόσθεσα εγώ τον όρο να μην κοπούν οι περιφέρειες, να μην κοπεί η περιφέρεια της Β’ Αθηνών στα τρία. Διαφωνώ με το σπάσιμο γιατί το επιχείρημα είναι να παταχθεί  η διαφθορά. Η κυβέρνηση έχει καταλήξει σε πλήρη απλή αναλογική, με 0 μπόνους. Έχει καταλήξει να μην βάλει καθόλου επικρατείας, κατάργηση του ψηφοδελτίου επικρατείας, 3% πρέπει να παραμείνει λόγω μουσουλμάνων, δεν μπορεί να πάει 2%, ο Καμμένος και ο Θεοδωράκης ζητάνε αυτό το 2%, αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει. Θα κινδυνεύει μετά να δημιουργηθεί κόμμα μουσουλμάνων και αυτό δεν το θέλει κανείς. Άρα η μόνη εκκρεμότητα που έμεινε μεταξύ Ένωσης Κεντρώων και ΣΥΡΙΖΑ είναι το σπάσιμο των περιφερειών". 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση