GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό τον Τσίπρα η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Επικοινωνιακής Πολιτικής

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, συνεδριάζει για πρώτη φορά, στο Μέγαρο Μαξίμου, το Συμβούλιο Εθνικής Επικοινωνιακής Πολιτ...


Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, συνεδριάζει για πρώτη φορά, στο Μέγαρο Μαξίμου, το Συμβούλιο Εθνικής Επικοινωνιακής Πολιτικής (ΣΕΕΠ).

Το Συμβούλιο Εθνικής Επικοινωνιακής Πολιτικής ιδρύθηκε με τον νόμο 4339/2015 και φέρει την αρμοδιότητα για τον στρατηγικό σχεδιασμό, τη χάραξη και την αξιολόγηση της εθνικής επικοινωνιακής πολιτικής, καθώς και για την κεντρική διαχείριση επικοινωνιακών κρίσεων.

Αποστολή του ΣΕΕΠ είναι η οικοδόμηση και η συνεκτική διαχείριση θετικής εικόνας της Ελλάδας στη διεθνή και εσωτερική κοινή γνώμη.

Στο ΣΕΕΠ συμμετέχουν οι υπουργοί Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Εθνικής 'Αμυνας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εξωτερικών, Οικονομικών, Επικρατείας αρμόδιοw για την εθνική επικοινωνιακή πολιτική (ή τους νόμιμους αναπληρωτές τους).

Σημειώνεται ότι το ΣΕΕΠ υποστηρίζεται στο έργο του, από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση