GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιώργος Τσαλίκης έριξε χαστούκι στην σύζυγό του

Ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρω1νό, σε ένα περιστατικό που συνέβη πριν από χρόνια, όταν ήταν ακόμα φοιτητές με την σύζ...


Ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρω1νό, σε ένα περιστατικό που συνέβη πριν από χρόνια, όταν ήταν ακόμα φοιτητές με την σύζυγό του Δώρα.

«Πρίν από καμία 15αριά χρόνια, είχε συμβεί ένα περιστατικό στο Βουκουρέστι τελείως κουλό», ξεκίνησε να αφηγείται ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Ήμασταν φοιτητές και μέναμε μαζί στον 9ο όροφο και είχε μία τζαμαρία τεράστια, που είχε ένα παράθυρο από την μία και ένα από την άλλη».

Στη συνέχεια περιέγραψε πως η Δώρα, αποφάσισε να βγει από το ένα παράθυρο και να περπατήσει σε έναν τσίγκο που υπήρχε ανάμεσα μπαίνοντας μέσα στο σπίτι από το άλλο παράθυρο. Ο Γιώργος Τσαλίκης τρόμαξε και αφού μπήκε η μετέπειτα σύζυγός του στο σπίτι, από την τρομάρα του της έδωσε ένα χαστούκι!

Το συγκεκριμένο γεγονός, του προκάλεσε έντονη υψοφοβία, την οποία όπως εξομολογήθηκε κατάφερε να ξεπεράσει φέτος.

Δείτε την εξομολόγηση στο βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση