GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρβιτσιώτης: Θα πιέσουμε ώστε να τηρηθεί η συνταγματική τάξη

Στο ενδεχόμενο διενέργειας δημοψηφίσματος για τη συνταγματική αναθεώρηση, αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας...


Στο ενδεχόμενο διενέργειας δημοψηφίσματος για τη συνταγματική αναθεώρηση, αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Realfm 97,8.

«Συζητάμε οπωσδήποτε το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης. Πιστεύουμε ότι χρειάζεται μία συνταγματική αναθεώρηση τώρα, η οποία πρέπει να γίνει σύμφωνα με το Σύνταγμα και όχι παραβιάζοντάς το» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να πω με αυτό, ότι είναι κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος το να πεις ότι θα πάω τις αλλαγές στο Σύνταγμα μέσω ενός δημοψηφίσματος. Το άρθρο 110 του Συντάγματος περιγράφει ξεκάθαρα πως γίνεται η αναθεώρηση του Συντάγματος. Δεν προβλέπει σε καμία περίπτωση τη διενέργεια δημοψηφίσματος γι’ αυτό. Θα τηρήσουμε τη συνταγματική τάξη και θα πιέσουμε ώστε να τηρηθεί αυτή η συνταγματική τάξη».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση