GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: Ο «σουρουκλεμές» κ. Παππάς περιφρονεί τη Βουλή

«Η συνεχής απουσία των υπουργών από την υποχρέωση που τους επιβάλλει ο κανονισμός να απαντούν σε επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών, αποτε...

«Η συνεχής απουσία των υπουργών από την υποχρέωση που τους επιβάλλει ο κανονισμός να απαντούν σε επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών, αποτελεί προσβολή στα εκατομμύρια των Ελλήνων που αγωνίσθηκαν για τον κοινοβουλευτισμό!».

Τo κατήγγειλε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης μιλώντας την Παρασκευή  (10 Ιουνίου 2016) στη Βουλή σε μια αίθουσα με απόντες τους υπουργούς Επικρατείας και Οικονομικών Νίκο Παππά και Ευκλείδη Τσακαλώτο, οι οποίοι έπρεπε να βρίσκονται στη Βουλή για να του απαντήσουν, αλλά προφασίσθηκαν… φόρτο εργασίας, ενημερώνοντας τελευταία στιγμή το προεδρείο.

Ο προεδρεύων κ. Νικήτας Κακλαμάνης, πριν δώσει το λόγο στον βουλευτή, υπερακόντισε λέγοντας ότι θα εισηγηθεί στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση την τροποποίηση του κανονισμού, ώστε να θεωρείται παράπτωμα η συνεχής και αδικαιολόγητη απουσία υπουργών από την ώρα συζήτησης των επίκαιρων ερωτήσεων.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής επισήμανε ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει… τέσσερεις υπουργούς, ένας από τους οποίους θα μπορούσε να απαντήσει στην ερώτηση που αφορά το πόσοι «τροϊκανοί» έχουν εγκατασταθεί στα υπουργεία και πόσο κοστίζει η φιλοξενία τους στον Έλληνα φορολογούμενο και στην χρεοκοπημένη Ελλάδα.

Ο κ. Παναγούλης υπογραμμίζοντας ότι είναι η τρίτη φορά που ο κ. Παππάς αρνείται να προσέλθει και να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση που αφορά την πριμοδότηση μιας μικρής ομάδας βουλευτών και δημοσιογράφων, που καλούνται στις εκπομπές των κρατικών αλλά και ιδιωτικών καναλιών, κατέληξε: «Αν ο κρατικός καναλάρχης κ. Παππάς δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του στη Βουλή, ας επιστρέψει στην πλατεία Κουμουνδούρου να παριστάνει τον… σουρουκλεμέ!».

1 σχόλιο

  1. Πόσοι Η Λ Ι Θ Ι Ο Ι πολιτικοί από το πιο απλό κομματόσκυλο γιατί και αυτός πολιτική κάνει ( για την τσέπη του και αυτός όπως όλοι οι άλλοι ) μέχρι αυτόν που είναι στην υψηλότερη βαθμίδα της πολιτικής ζωής του τόπου μας και μη,, πόσοι Η Λ Ι Θ Ι Ο Ι δημοσιογράφοι από αυτόν που γράφει για τον καιρό στην Ηλιαχτίδα ( δεν υπάρχει τέτοια εφημερίδα και αν υπάρχει ζητώ συγνώμη που έκανα χρήση του ονόματος, το φταίξιμο δικό μου ) ) μέχρι του περισπούδαστους φανφαρονίζοντες των μεγάλων εφημερίδων και των τηλεοπτικών καναλιών, πόσοι Η Λ Ι Θ Ι Ο Ι πολιτικοί αναλυτές και μη, πόσοι μορφωμένοι και παραμορφωμένοι πανεπιστημιακοί και πνευματικοί πατέρες Χ Ρ Ι Α Ζ Ο Ν Τ Α Ι για να καταλάβουν, για να τους μπει στο ηλίθιο, στο πιο πολύ ηλίθιο μυαλουδάκι τους και από ένα κομπιούτερ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ 95/100 ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ Α Γ Ι Ο Ο Ρ Ο Σ ? ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ? ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ?
    Χωρίς τιμή και εκτίμηση για όλους που ανέφερα.
    Ευάγγελος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση