GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη σύζυγο γνωστού εκδότη ανήκει το αυτοκίνητο με τον οδηγό που απανθρακώθηκε στην Αττική Οδό – ΦΩΤΟ

Τραγωδία στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο επ...


Τραγωδία στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο επί της Αττικής Οδού στο ύψος του Δήμου Ηρακλείου.  
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο ανήκει στην Ευαγγελία Συρίγου, σύζυγο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν επικοινωνήσει με την γυναίκα η οποία έχει επιβεβαιώσει πως το αυτοκίνητο ανήκει στην ίδια. Ωστόσο, υποστηρίζει ότι δεν οδηγεί εκείνη το αυτοκίνητο το τελευταίο διάστημα, αλλά ο σύζυγός της. Αυτή την ώρα γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του οδηγού που κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο εκδότης της εφημερίδας "Ακρόπολη"

Το χρονικό
Το αυτοκίνητο κινούνταν στο ρεύμα προς Ελευσίνα στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και τυλίχθηκε στις φλόγες κάτω από άγνωστες συνθήκες. 
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, το ΙΧ προσέκρουσε σε τοιχίο και άρπαξε φωτιά, ενώ είναι άγνωστο πως δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο ο οδηγός.
Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες.
Ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας ήταν ότι το ΙΧ προσέκρουσε σε τοιχίο, στη συνέχεια η υπόθεση πήρε νέα τροπή.   
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν υπήρξε τροχαίο δυστύχημα, γεγονός που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ανάφλεξη του αυτοκινήτου.
Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό, στο βίντεο από την κάμερα της Αττικής Οδού φαίνεται ότι το πολυτελές τζιπ σταματάει στην άκρη του δρόμου, στην αριστερή πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, ενώ έχει τυλιχθεί στις φλόγες.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με μία μαρτυρία στους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στο σημείο, το αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει και στη συνέχεια σταμάτησε αριστερά όπου ακούμπησε στο στηθαίο, με αποτέλεσμα, πιθανότατα, να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να βρει τραγικό θάνατο. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, το οποίο έσβησε τη φωτιά, αλλά το όχημα, ήδη, είχε σχεδόν καταστραφεί και ο οδηγός είχε απανθρακωθεί.
Το όχημα εξετάζεται από συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να εξακριβωθεί τι προκάλεσε την πυρκαγιά και εάν πρόκειται για δολιοφθορά ή άλλη αιτία, ενώ την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση