GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια εκπομπή κατεβάζει ρολά...

Tο πείραμα δεν πέτυχε. Και δεν το λέμε εμείς αλλά τα νούμερα τηλεθέασης. 4,9% στο σύνολο και 3,5% στο νεανικό κοινό έκανε την προηγούμενη...

Tο πείραμα δεν πέτυχε. Και δεν το λέμε εμείς αλλά τα νούμερα τηλεθέασης. 4,9% στο σύνολο και 3,5% στο νεανικό κοινό έκανε την προηγούμενη Παρασκευή το «Πρωινούλι» και ο τίτλος της εκπομπής του Εpsilon αποδεικνύεται μάλλον προφητικός.

Η χημεία μεταξύ της Όλγας Λαφαζάνη και του Γιάννη Αϊβάζη είναι ανύπαρκτη, η εκπομπή δεν έχει βγάλει στον αέρα κάποιο θέμα που να προκαλέσει αίσθηση ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως στη συγκεκριμένη ζώνη το κανάλι χτυπούσε άνετα 8άρια και 10άρια με τις ελληνικές ταινίες και τώρα βλέπει τα νούμερά του να υποχωρούν στο μισό.

Για την επόμενη σεζόν έχει ήδη γίνει πρόταση στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη να αναλάβουν την καθημερινή πρωινή ζώνη του καναλιού, με ενισχύσεις στο πάνελ και βέβαια επιστροφή της Όλγας Λαφαζάνη στην παρέα καθώς το κανάλι εκτιμά το γεγονός πως δέχθηκε να δοκιμαστεί σε μια πολύ δύσκολη τηλεοπτικά ζώνη. Έτσι το «Πρωινούλι» κατεβάζει οριστικά ρολά στα τέλη Ιουλίου οπότε και ολοκληρώνεται για φέτος όλο το πρόγραμμα του Epsilon.

Απομένει τώρα να δούμε να η Κατερίνα θα αποδεχθεί να δοκιμαστεί στο καθημερινό πρωινό ή θα προτιμήσει να παραμείνει – πάντα σε συννενόηση με τους ανθρώπους του καναλιού – Σαββατοκύριακο.



NASOS BLOG

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση