GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Γυναίκα καμικάζι σκότωσε τον Κιμ Γιονγκ Ουν"

Άκυρος ο συναγερμός που σήμανε έπειτα από δημοσίευμα που ήθελε νεκρό τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Φυσικά η είδηση του ...


Άκυρος ο συναγερμός που σήμανε έπειτα από δημοσίευμα που ήθελε νεκρό τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Φυσικά η είδηση του "θανάτου" του, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο διαδίκτυο αλλά αποδείχθηκε ότι η είδηση ήταν μη αληθής.
Όλα ξεκίνησαν από την East Asia Tribune που ανήρτησε ένα άρθρο, στο οποίο σημειωνόταν ότι ο Ουν σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας, από γυναίκα καμικάζι στην Pyongyang προκαλώντας τριγμούς στο χρηματιστήριο της Σεούλ.
Σύμφωνα με την East Asia Tribune, "ο Κιμ Γιονγκ Ουν, βρέθηκε σε μια επίσημη τελετή όταν μια γυναίκα καμικάζι κατάφερε και πέρασε την ασφάλεια. Οι σωματοφύλακες τράβηξαν τα όπλα τους, αλλά πριν πυροβολήσουν τη δράστρια, εκείνη κατάφερε και πυροδότησε τα εκρηκτικά. Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ο 33χρονος ηγέτης και παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του".
Τις φήμες, ωστόσο, έσπευσαν να διαψεύσουν πολλοί, ανάμεσα στους οποίους και αξιωματούχοι της Νότιας Κορέας, με το υπουργείο Άμυνας της χώρας να ξεκαθαρίζει πως το δημοσίευμα είναι 100% αναληθές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση