GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλάει ο καιρός με όμβρους και καταιγίδες

Άστατος θα είναι ο καιρός με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σε αρκετές περιοχές της χώρας.  Ανα...


Άστατος θα είναι ο καιρός με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σε αρκετές περιοχές της χώρας. 

Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Tέταρτη 08-06-2016

καιρός: στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική στέρεα, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με βελτίωση το βράδυ. στα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος. στην υπόλοιπη χωρά αρχικά αίθριος τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

πέμπτη 09-06-2016

καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί Ξ με 4 μποφόρ. στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

παρασκευή 10-06-2016

καιρός: αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

άνεμοι: στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις Ξ με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις Ξ με 5 μποφόρ.

θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 11-06-2016 και Κυριακή 12-06-2016

καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και
απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα
βόρεια ορεινά.
άνεμοι: μεταβλητοί Ξ και τοπικά στα νοτιά πελάγη δυτικοί 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση