GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνος Καλλίτσης: Νέα απολογία για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του

Μετά την προφυλάκιση του 29χρονου αστυνομικού και του 42χρονου σεσημασμένου ληστή για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του γνωστού κομμω...


Μετά την προφυλάκιση του 29χρονου αστυνομικού και του 42χρονου σεσημασμένου ληστή για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης δίνει και ο 37χρονος Ιρακινός ο οποίος είναι, επίσης, κατηγορούμενος στην υπόθεση.
 
Ο 37χρονος φέρεται να ισχυρίζεται πως είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου έξω από το σπίτι του γνωστού κομμωτή στον Λυκαβηττό επιμένοντας ότι δεν είχε καμία σχέση με τους πυροβολισμούς που έπεσαν στο γκαράζ.
Στην προανακριτική του απολογία, μάλιστα, ο 37χρονος εμφανίζεται μετανιωμένος λέγοντας πως ήθελε να μιλήσει  στους αστυνομικούς «γιατί το έχω βάρος στη συνείδηση μου».
 
Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε πως το μεσημέρι της 30ης Ιανουαρίου 2016 (σ.σ. ημέρα της επίθεσης)   του τηλεφώνησε ο 29χρονος αστυνομικός με τον οποίο έκανε παρέα και του πρότεινε «να κάνουν μια δουλειά για να βγάλουν λεφτά». Το ίδιο απόγευμα ο 29χρονος πήγε και τον πήρε με το αυτοκίνητο του, όπως είπε , από την πλατεία Καραϊσκάκη όπου έπινε καφέ και τον  πήγε στο σπίτι του Λυκαβηττού όπου τον άφησε απέναντι για να παρακολουθεί όλες τις κινήσεις και να τον ειδοποιήσει στην περίπτωση που εμφανιστεί η αστυνομία. Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε ο αστυνομικός του έδωσε έναν καινούργιο αριθμό τηλεφώνου τον οποίο χρησιμοποιούσε «μόνο για αυτή τη δουλειά». «Δεν ξέρω ποιοι μπήκαν στο γκαράζ του κομμωτή και τι έγινε , ούτε άκουσα πυροβολισμούς. Το μόνο που είδα ήταν κάποια στιγμή κάποιον να τρέχει από το γκαράζ του κομμωτή και τότε φοβήθηκα και άρχισα να τρέχω και εγώ» φέρεται να είπε ο 37χρονος ο οποίος συμπλήρωσε πως στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του αστυνομικού φίλου του. «Όταν τον ρώτησα τι έγινε αυτός μου είπε τίποτα , σήκω και φύγε . Δεν μου έδωσε ούτε λεφτά . Απλά μου είπε να σβήσω τις φωτογραφίες που είχαμε μαζί στον Facebook και να αλλάξω τον αριθμό του κινητού γιατί έγινε μ….» όπως περιέγραψε ο κατηγορούμενος προσθέτοντας «Δεν ήξερα ότι είχαν όπλα αυτοί που μπήκαν στο σπίτι του κομμωτή , ούτε ότι πυροβόλησαν κάποιον».
 
Χθες στην απολογία του ο 29χρονος αστυνομικός φέρεται να κατονόμασε ως εγκέφαλο της επίθεσης σε βάρος του Πάνου Καλλίτση και της συζύγου του, τον 42χρονο συγκατηγορούμενο του ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος είχε περιφερειακό ρόλο στην υπόθεση. "Στο σημείο που με αφορά αισθάνομαι ντροπή και είμαι υπόλογος για τον τρόμο και την ταραχή που υπέστησαν και αισθάνομαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Πίστεψα ότι ο συγκατηγορούμενός μου θα κάνει κάποια διάρρηξη και δεν γνώριζα ότι είχε μαζί του το όπλο. Αν γνώριζα κάτι τέτοιο δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι δεν θα συμμετείχα" φέρεται να είπε απολογούμενος ενώπιον του 11ου τακτικού ανακριτή ο αστυνομικός.   
Ο 42χρονος, ο οποίος την ημέρα στης επίθεσης ήταν σε άδεια από τις φυλακές Αγιάς όπου εκτίει ποινή για ληστεία χρηματαποστολής, στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνος που πυροβόλησε, ωστόσο, ισχυρίστηκε πως το μόνο που ήθελε ήταν τα χρήματα. 
"Συμμετείχα , πυροβόλησα αλλά δεν είχα ανθρωποκτόνο δόλο. Ήθελα να πάρω μόνο τα χρήματα. Πυροβόλησα για εκφοβισμό. Σε σχέση με τον πυροβολισμό στο στήθος υπήρξε μια εκπυρσοκρότηση  του όπλου" είπε χαρακτηριστικά δηλώνοντας  μετανιωμένος και ζητώντας  συγγνώμη  για την ταλαιπωρία από το ζευγάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση