GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Γεντί Κουλέ σε αυστριακό τουριστικό ντοκιμαντέρ

Εικόνες από την Άνω Πόλη, τα Κάστρα, το Γεντί Κουλέ, τη Ροτόντα, αλλά και όλα τα ιστορικά μνημεία της Θεσσαλονίκης, αποτύπωσαν στην τηλ...


Εικόνες από την Άνω Πόλη, τα Κάστρα, το Γεντί Κουλέ, τη Ροτόντα, αλλά και όλα τα ιστορικά μνημεία της Θεσσαλονίκης, αποτύπωσαν στην τηλεοπτική τους κάμερα τα μέλη αυστριακού τηλεοπτικού συνεργείου της εταιρείας παραγωγής Geus TV-Television und Film Production, που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη δημιουργία ενός 25λεπτου τουριστικού ντοκιμαντέρ για την προβολή της πόλης ως city break προορισμού.
Εκτός από τα μνημεία, οι δημοσιογράφοι και το τηλεοπτικό συνεργείο ξεναγήθηκαν σε χώρους εστίασης και διασκέδασης των Θεσσαλονικέων, σε γραφικά καφέ, εστιατόρια και ταβέρνες, όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και οι ίδιοι τις τοπικές γεύσεις. Η επίσκεψη των Αυστριακών δημοσιογράφων και του τηλεοπτικού συνεργείου διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, τον δήμο Θεσσαλονίκης και την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.
Το αφιέρωμα θα εστιάζει σε θέματα πολιτισμού, τουρισμού και γαστρονομίας και θα προβληθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου 2016 (τρεις φορές εντός μίας εβδομάδας) στην εκπομπή Besser Reisen του τρίτου προγράμματος της κρατικής αυστριακής τηλεόρασης ORF 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση