GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η ΚΟΡΙΝΑ ΤΣΟΠΕΗ δεν κρύβει τίποτα...

Dimitris Liberopoulos   Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ στις άλλες συνεντεύξεις  ΚΟΡΙΝΑ ΤΣΟΠΕΗ : Με ρωτάς, με πόσους άντρες έχω πάει... Θα σου απ...

Dimitris Liberopoulos 
Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ στις άλλες συνεντεύξεις 

ΚΟΡΙΝΑ ΤΣΟΠΕΗ : Με ρωτάς, με πόσους άντρες έχω πάει... Θα σου απαντήσω!
Tους άντρες που γνώρισα στη ζωή μου
μπορώ να τους μετρήσω στο ένα χέρι


ΕΡΩΤΗΣΗ : Ζεις στην Αμερική δυόμισι φορές περισσότερο καιρό από όσο στην Ελλάδα πριν κερδίσεις το τίτλο. Εγκαταστάθηκες εκεί με κάτι λίγα αγγλικά και βρέθηκες ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν καταλάβαινες πεντακάθαρα τι λένε. Πόσο καιρό έκανες να προσαρμοστείς στα πρωτόγνωρα ακούσματα και πόσος πέρασε ώστε να ενταχθείς στο περιβάλλον ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Με πήραν περισσότερα απο 3 χρονια να συνηθίσω στην Αμερικη. Επεσε πολυ κλάμα. Δεν μ' άρεσε το φαγητό, η νοοτροπία τους, δεν καταλαβαινα το χιούμορ τους, αλλα δεν ηθελα να γυρίσω πίσω γιατι σ΄ αυτή τη χώρα ένιωσα το αίσθημα της ελευθεριας που δεν το ειχα στην Ελλαδα. Πίστεψέ με, ο λόγος που είχα πάει στα καλλιστεία ήταν με την ελπίδα πως θα με οδηγούσαν στην Αμερικη. Είχα τρέλλα απο πολυ μικρή για το Χολλυγουντ και το Μπεβερλυ Χιλλς. Πήγαινα στο σινεμα και εκεί έκανα τα όνειρά μου. Οι βίλες, τα αυτοκίνητα, τα ρούχα τους, θυμάμαι που λάτρευα τη ΄Οντρει Χεμπουρν.

ΕΡ.: Ως πρέσβειρα της εταιρίας των Καλλιστείων ταξίδευες για ένα χρόνο σε διάφορες χώρες, γνωρίζοντας από κοντά διάσημα πρόσωπα και ασφαλώς ένιωθες πλέον και εσύ διάσημη. Πότε πήρες οριστικά απόφαση να μείνεις στο Λος Άντζελες, όπου φοιτούσες στη σχολή ηθοποιών της T.C. FOX?

ΑΠ. : Για μένα το να συνεχισω στο κινηματογράφο ήταν πολυ δύσκολο γιατι είχα ξένη προφορά και το μόνο που θα μπορούσα να παιζω ήταν Μεξικανα ή Ινδιανα. Προτίμησα να κάνω οικογένεια και δεν το μετάνιωσα.

ΕΡ. : Τελικά αφοσιώθηκες στο συζυγικό βίο και απόχτησες τρεις γιούς. Γιατί δεν φρόντισες ως Ελληνίδα να μάθουν και λίγα ελληνικά, ώστε να συνεννοούνται με τους γονείς σου όταν ερχόντουσαν στην Ελλάδα ?

ΑΠ. : Σφάλμα μου, αλλά ο πατέρας τους τα ήθελε καθαρόαιμα Αμερικανάκια.

ΕΡ. : Και τώρα μιά αδιάκριτη ερώτηση : Σου ζήτησαν γνωστά ονόματα, διάσημοι και πλούσιοι να τους παντρευτείς, γιατί προτίμησες ένα νέο γιατρό ?

ΑΠ. : Αν θυμάσαι και εσύ με συμβούλεψες να μη παντρευτώ μεσήλικα και ζάπλουτο, αλλά νέο και με προοπτική στο επάγγελμά του. Και γνωρίζεις ότι τον άντρα που πήρα τον ερωτεύτηκα.

ΕΡ. : Ακόμη πιο αδιάκριτη ερώτηση. Ήταν ο πρώτος άντρας στη ζωή σου;

ΑΠ. : Ναι, ήταν ο πρώτος τυπικά και ουσιαστικά.

ΕΡ. : Θυμάμαι, δεν τσιλιμπούρδιζες, θύμιζες τις γυναίκες του ενός άντρα όπως οι Σπαρτιάτισσες.

ΑΠ. : Ήμουν και παρέμεινα μονογαμικός τύπος.

ΕΡ. : Αφού λάτρευες τον κινηματογράφο, πως δεν παντρεύτηκες ηθοποιό ?

ΑΠ. : Πρώτα πρώτα δεν είχα ποτέ εμπιστοσύνη στους ηθοποιούς γιά να κανω σχεση σοβαρή. Τους εβλεπα και τους βλεπω σαν μικρα παιδια που τα θέλουν όλα δικά τους. 

ΕΡ, : Έζησες λοιπόν τα πρώτα 20 χρόνια της ζωής σου στην Ελλάδα, τα υπόλοιπα στην Αμερική. Κορίτσι τη πρώτη περίοδο, γυναίκα τη δεύτερη. Δυό διαφορετικοί άνθρωποι...

ΑΠ. : Σωστά το λες... Θυμάμαι και σένα τότε, νέο, δραστήριο, αποφασιστικό... Τώρα - όπως καταλαβαίνω - διαφορετικός... 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Ναί Κορίνα, όλοι μας, δεν παραμένουμε το ίδιο πρόσωπο μέσα στα χρόνια, γερνάμε...
ΚΟΡΙΝΑ : Κάπου έγραψες ότι η καρδιά μας παραμένει νέα.

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Σαν πεταλουδίτσα χωρίς φτερά... Και η τελευταία, αδιάκριτη ερώτηση. Έχεις γνωρίσει πολλούς άντρες στη ζωή σου ;

ΚΟΡΙΝΑ : Μπορώ να τους μετρήσω στο ένα μου χέρι... και θα μου περισσέψουν και δάχτυλα
----------------------------------------------------------
θα ακολουθήσει ΣΥΝΕΧΕΙΑ με πιό τοληρές ερωτήσεις - απαντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση