GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ! Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο...

Το “τελευταίο αντίο” είπαν στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, οι παλιοί του σύντροφοι, συγγενείς και φίλοι, στο νεκροταφείο του Δήμου Παπάγου ...

Το “τελευταίο αντίο” είπαν στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, οι παλιοί του σύντροφοι, συγγενείς και φίλοι, στο νεκροταφείο του Δήμου Παπάγου σήμερα το απόγευμα.
Το πλήθος του κόσμου ήταν πρωτοφανές. Όλες οι "φυλές" του ΠΑΣΟΚ, ακόμη κι αυτοί που έχουν αλλάξει στέγη, ανηφόρισαν στο Κοιμητήριο του Παπάγου για να αποχαιρετίσουν τον Γιώργο που σίγουρα θα χαμογελούσε βλέποντας από εκεί πάνω την πιο ...μεγάλη συγκέντρωση που οργάνωσε.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά και πολλά ιστορικά στελέχη του Κινήματος που πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της πολιτικής τους πορείας δίπλα στον “συγκεντρωσιάρχη” Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, βρέθηκαν στο κοιμητήριο του Δήμου Παπάγου για να αποχαιρετήσουν τον σύντροφό τους.
Ο "συγκεντρωσιάρχης" του Ανδρέα Παπανδρέου, ένα από τα ιστορικότερα, πιο αγαπητά, τίμια και ανιδιοτελή στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Τρίτη.












Φωτογραφίες: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση