GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινά στην Κίνα το σοκαριστικό φεστιβάλ κατανάλωσης κρέατος σκύλου!

Παρά τη παγκόσμια κατακραυγή, ξεκίνησε σήμερα στη Νότια Κίνα το ετήσιο φεστιβάλ Yulin κατά το οποίο καταναλώνεται κρέας από σκυλιά και ...


Παρά τη παγκόσμια κατακραυγή, ξεκίνησε σήμερα στη Νότια Κίνα το ετήσιο φεστιβάλ Yulin κατά το οποίο καταναλώνεται κρέας από σκυλιά και γάτες - υπολογίζεται ότι πάνω από 10.000 σκυλιά και γάτες θα σφαγιαστούν κατά τη διάρκεια του δεκαήμερου αμφιλεγόμενου φεστιβάλ.
Οι ακτιβιστές δηλώνουν την αντίθεσή τους στο event το οποίο χαρακτηρίζουν βίαιο, συγκεντρώνοντας υπογραφές (μέχρι στιγμής έχουν 11 εκατομμύρια) για την απαγόρευσή του. Οι τοπικές αρχές υποστηρίζουν πάντως ότι το φεστιβάλ δεν έχει την αρωγή τους, αλλά υποστηρίζεται από ντόπιους επιχειρηματίες, σύμφωνα με το BBC.
Η παράδοση κατανάλωσης κρέατος σκύλου ξεκίνησε πριν από 500 χρόνια στην Κίνα, στην Νότια Κορέα και σε άλλες χώρες όπου πιστεύεται ότι ¨αποκρούει' τη ζέστη τους καλοκαιρινούς μήνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση