GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσόγονος: Περιμένω από την κυβέρνηση γρηγορότερα και περισσότερα βήματα στην Οικονομία

Στην ανάγκη να γίνουν γρηγορότερα, περισσότερα και αποφασιστικότερα βήματα από πλευράς κυβέρνησης στο πεδίο της Οικονομίας, αναφέρθηκε ο ...


Στην ανάγκη να γίνουν γρηγορότερα, περισσότερα και αποφασιστικότερα βήματα από πλευράς κυβέρνησης στο πεδίο της Οικονομίας, αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Η κυβέρνηση έχει κάνει βήματα, περιμένω να κάνει γρηγορότερα, περισσότερα και αποφασιστικότερα. Πρέπει να γίνουν βήματα και για την περιστολή της φοροδιαφυγής και του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος και για να έχουμε μικρότερη ανοχή στην παραβατικότητα γενικά που είναι και ένα πολιτισμικό φαινόμενο στην Ελλάδα», σημείωσε ο κ. Χρυσόγονος, και πρόσθεσε:

«Αυτά ακριβώς τα περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση της Αριστεράς που δεν έχει τις πελατειακές δεσμεύσεις και προϊστορίες που είχαν τα κόμματα εξουσίας των προηγούμενων δεκαετιών. Πρέπει να εμπεδώσει την αξιοκρατία σε όλο τον δημόσιο τομέα, από την Παιδεία, την Υγεία. Πρέπει να κάνει βήματα γενικότερα για να σοβαρευτούμε ως κράτος».

Ερωτηθείς για το «ναυάγιο» του Μαρινόπουλου, ο ίδιος είπε ότι «επιδεινώνει την κατάσταση στην αγορά» και τόνισε: «Πρώτον είναι τραγικό, βέβαια, το ζήτημα με τους εργαζομένους που χάνουν τη δουλειά τους. Δεύτερον, ίσως ακόμη χειρότερο είναι το ζήτημα με τους προμηθευτές, γιατί πρόκειται για τη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής, χρωστάει σε χιλιάδες επιχειρήσεις και προμηθευτές. Αν συμπαρασύρει κάποιους από αυτούς, -ελπίζω λίγους-, το ντόμινο θα είναι πολύ ισχυρό και το παράπλευρο αποτέλεσμα».

Και συνέχισε λέγοντας ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Ελπίζω με τη διαδικασία αυτή του άρθρου 99 να μπορέσει να κρατηθεί η επιχείρηση σε όσο βαθμό μπορεί να κρατηθεί. Αν και από τη δικηγορική μου εμπειρία, σας λέω ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις που μπαίνουν στο άρθρο 99, δεν βγαίνουν».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση