GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα βασικά βήματα για να ανακαινίσετε σωστά την επιχείρησή σας

Στην υλοποίηση ενός συγκεκριμένου επενδυτικού πλάνου, στο οποίο θα υπολογίζονται με λεπτομέρεια όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις μίας επ...


Στην υλοποίηση ενός συγκεκριμένου επενδυτικού πλάνου, στο οποίο θα υπολογίζονται με λεπτομέρεια όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις μίας επιχείρησης καθώς και ο στόχος που θέλει να επιτύχει μέσω της ανακαίνισης, στέκεται μιλώντας στο supply.gr, ο αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων και καθηγητής της σχολής Βακαλό, Θεόφιλος Δασκαλόπουλος.
Σκιαγραφόντας το περίγραμμα που θα πρέπει να αποκτήσει η διαδικασία ανακαίνισης ενός επαγγελματικού χώρου, τονίζει ότι το πρώτο βήμα είναι να στοχεύσει ο επιχειρηματίας στο τι ακριβώς θέλει να πετύχει μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, προκειμένου να βελτιώσει τις πωλήσεις του.
Σύμφωνα με τον ίδιο ο καλύτερος συνδυασμός αφορά αφενός την αλλαγή των παρεχόμενων υπηρεσιών, αφετέρου την ανακαίνιση του χώρου, καθώς όπως εκτιμά, η συνάρτηση των δύο συγκεκριμένων παραγόντων είναι η πιο αποδοτική μέθοδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση