GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατιωτικός έκαψε δύο φορές το αυτοκίνητο της ίδιας γυναίκας στη Θεσσαλονίκη

'Ανδρας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος ότι έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο της πρώην φίλης του, πιθανότατα για λόγους εκδίκη...


'Ανδρας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος ότι έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο της πρώην φίλης του, πιθανότατα για λόγους εκδίκησης. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 37χρονο στρατιωτικό, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμπεται για τα περαιτέρω στο Στρατοδικείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, ο 37χρονος πυρπόλησε το όχημα της 33χρονης, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η φωτιά έγινε αντιληπτή από αστυνομικούς και σβήστηκε από τους ίδιους με πυροσβεστήρα. Ένα 24ωρο αργότερα, ο άνδρας επανήλθε, βάζοντας ξανά φωτιά στο αυτοκίνητο - «στόχο».

Αυτή τη φορά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ αμέσως οι υποψίες στράφηκαν στον 37χρονο κι έπειτα από αναζητήσεις συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση