GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με την κάθετη φλόγα στο ΙΧ του Μαυρίκου

Οι Αρχές προβληματίζονται για την ξαφνική φωτιά στις μπροστινές θέσεις του οχήματος του Παναγιώτη Μαυρίκου. Με νέα αυτοψία των αστυνομικώ...


Οι Αρχές προβληματίζονται για την ξαφνική φωτιά στις μπροστινές θέσεις του οχήματος του Παναγιώτη Μαυρίκου. Με νέα αυτοψία των αστυνομικών και εμπειρογνωμόνων στην Αττική Οδό, συνεχίστηκαν χθες οι έρευνες για τον θάνατο του 42χρονου εκδότη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, κατά τις πρώτες εκτιμήσεις, απομακρύνεται το ενδεχόμενο η φωτιά στο αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου να οφείλεται σε δολιοφθορά.

Αν και παραμένει μυστήριο η κάθετη φλόγα στις μπροστινές θέσεις του πολυτελούς αυτοκινήτου, προτού ξεσπάσει φωτιά οπουδήποτε αλλού, αστυνομικοί και εμπειρογνώμονες προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης στην τροφοδοσία.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα ερευνήσουν το βιβλίο συντήρησης του οχήματος και θα πάρουν νέες καταθέσεις από τους μηχανικούς του συνεργείου όπου έκανε σέρβις.

Παράλληλα, θα εξετάσουν την επάρκεια στη δεξαμενή λαδιού, γιατί από τις κάμερες της Αττικής Οδού φαίνεται να υπάρχει διαρροή, λίγο πριν ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Άλλωστε, στις δύο επιτόπιες αυτοψίες που έγιναν, διαπιστώθηκε διαρροή, αρχικά, λαδιού, και στη συνέχεια, βενζίνης.

Επίσης, ερευνάται αν η ενδεχόμενη έλλειψη λαδιού προκάλεσε «τυφλή» φωτιά, με τους καπνούς να εισχωρούν στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Ίσως, για αυτό ο 42χρονος έχασε τον έλεγχο και άρχισε να προσκρούει στο στηθαίο, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να λιποθύμησε.

Χθες, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του Παναγιώτη Μαυρίκου, Γιώργος Ραυτογιάννης, έλεγξε το καμένο ΙΧ, μαζί με πραγματογνώμονες διορισμένους από την Ασφάλεια και την Πυροσβεστική, ειδικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του ΤΕΕΜ, και έκαναν νέα αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας.

«Έχουμε ευρήματα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο, ώστε να είμαστε σε θέση να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Θα περιμένουμε να αναλυθούν». δήλωσε ο κ.Ραυτογιάννης.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, έχουν ταυτοποιηθεί εξαρτήματα του αυτοκινήτου του Παναγιώτη Μαυρίκου, που ίσως δώσουν κατεύθυνση στις έρευνες. Όσον αφορά στη διαρροή καυσίμου στο σημείο όπου ανεφλέγη το αυτοκίνητο, ο κ.Ραυτογιάννης ανέφερε πως κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο, από τη στιγμή που κάηκαν τα σωληνάκια. Αν υπήρξε, πάντως, επέμβαση στα σωληνάκια του πολυτελούς αυτοκινήτου, θα γίνει γνωστό τις ερχόμενες ημέρες.

 

ΠΗΓΗ εφημερίδα: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση