GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δώδεκα ύποπτοι για τρομοκρατική επίθεση πιάστηκαν στο Βέλγιο

Δεκάδες προσαγωγές πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της νύχτας σε 16 δήμους στο Βέλγιο στο πλαίσιο ερευνών για τρομοκρατία και 12 πρόσω...


Δεκάδες προσαγωγές πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της νύχτας σε 16 δήμους στο Βέλγιο στο πλαίσιο ερευνών για τρομοκρατία και 12 πρόσωπα συνελήφθησαν, ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή εισαγγελία.

"Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της προανάκρισης απαιτούσαν την άμεση επέμβαση", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εισαγγελία χωρίς να παρέχει διευκρινίσεις για τις πληροφορίες που την οδήγησαν στην επιχείρηση αυτή.

"Σαράντα πρόσωπα προσήχθησαν και 12 από αυτά στερήθηκαν την ελευθερία τους. Ο ανακριτής θα αποφασίσει τις επόμενες ώρες για την ενδεχόμενη κράτηση ή την απελευθέρωσή τους", αναφέρει η εισαγγελία.

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε 152 γκαράζ αλλά μέχρι στιγμής δεν βρέθηκαν "όπλα ή εκρηκτικά", σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι έφοδοι πραγματοποιήθηκαν χωρίς να σημειωθεί κάποιο "ιδιαίτερο περιστατικό" στην περιοχή των Βρυξελλών (στους δήμους Βρυξελλών, Μολενμπέκ, Σάερμπεκ, Άντερλεχτ, Κοέκελμπεργκ, Μπερσέμ-Σεντ-Αγκάτ, Εβέρ, Φορέστ, Βατερμάελ-Μπόιτσφορτ, Γκανσχόρεν), στη Φλάνδρα (Ζαβεντέμ, Νινόβ, Βεμέλ) και στη Βαλονία (Φλερίς, Τιμπίζ και Λιέγη).

"Όσον αφορά τα αντικείμενα που έφεραν και την ταυτότητα των συλληφθέντων, δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες αυτή την ώρα", προσθέτει η εισαγγελία, εξηγώντας πως "η προανάκριση συνεχίζεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση