GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Το σιδέρωμα είναι σαν να έχεις έναν καλό οργασμό"

Είναι ο Iron Man του Μπρούκλιν...Μπορεί να μην είναι ο Ρόμπερτ Ντάουνινγκ Τζούνιορ (ο πρωταγωνιστής των ταινιών δράσης, Iron Man), αλλά...


Είναι ο Iron Man του Μπρούκλιν...Μπορεί να μην είναι ο Ρόμπερτ Ντάουνινγκ Τζούνιορ (ο πρωταγωνιστής των ταινιών δράσης, Iron Man), αλλά ο καλλιτέχνης James Hook έχει βαλθεί να ισιώσει όποια τσαλακωμένη πτυχή ρούχων μπορεί με το Black & Decker σίδερό του, ως μέρος μιας εκκεντρικής performance τον επόμενο μήνα.
"Σιδέρωνα μια μέρα και αυτό που συνέβη ήταν ότι άρχισα να το απολαμβάνω τόσο πολύ, που ήθελα να το μοιραστώ με τους ανθρώπους", λέει ο πατέρας τριών παιδιών στην New York Post. "Ο μόνος τρόπος να κάνεις ειρήνη με τις βαρετές εργασίες, είναι να μάθεις να τα αγαπάς", εξηγεί.
"Είναι το ίδιο με το να έχεις έναν καλό οργασμό, συμπληρώνει ο Hook και συνεχίζει "μπορεί να τον πετύχεις και μόνος σου, αλλά έναν καλό οργασμό πρέπει να μοιράζεται και με άλλο πρόσωπο".
Ο...νοικοκύρης υπερήρωας, θα στήνει κάθε Τρίτη τη σανίδα σιδερώματος στο μπαρ, Pete’s Candy Store στο Williamsburg της Νέας Υόρκης, και θα σιδερώνει ότι του φέρνει το κοινό.
"Αν κάποιος μου φέρει μια πλισέ φούστα από μετάξι, η καρδιά μου θα σπάσει από την αγωνία αλλά θα αναλάβω την πρόκληση...".



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση